Annonce
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Henrik Aagaard Nielsen er den nye købmand hos Rema 1000 Skjern. Pressefoto
Købmand er Henrik Aagaard Nielsen - han er begejstret for beliggenheden.
Annonce

Skjern: Med en god geografisk placering og stor lokal opbakning er Rema 1000 snart klar til at åbne butik i Skjern. Meget planlægning og forberedelse er gået forud for den kommende åbning, og købmand Henrik Aagaard Nielsen og hans team er i den grad klar til at byde beboerne i byen velkommen i butikken.

- Jeg glæder mig til at møde kunderne i Skjern i den nye butik, og sammen med mit team vil jeg gøre mit for at give en god oplevelse, når man handler hos os. Jeg tror på, at Rema 1000-konceptet kommer til at passe godt til Skjern. Derudover får vi en perfekt beliggenhed på hjørnet af Østergade og Ringvejen, hvor både butikken og parkeringspladsens størrelse giver nogle gode, rummelige forhold for kunderne, fortæller han.

Den 48-årige kommende købmand har masser af erfaring inden for detailhandlen, men skal først for alvor nu prøve kræfter med Rema 1000-konceptet. Han er udlært i SuperBrugsen i Skjern, og udover at have en solid baggrund for at hoppe i købmandsskjorten, så har han også et godt lokalt kendskab til byen.

Henrik Aagaard Nielsen, der er gift og har tre døtre, er selv opvokset i Skjern, og han bor nu i en nedlagt landejendom i Stauning. Siden den 1. januar 2020 har han været i oplæring hos Rema 1000 i Aulum og senest Rema 1000 i Vildbjerg.

Købmanden glæder sig til at drive butikken for kunderne, så de altid kan handle enkelt, hurtigt og billigt ind, og han håber da også, at butikken på sigt kan blive lokalområdets fortrukne discountbutik.

- Det bliver spændende at skulle introducere Rema 1000 for skjernboerne. De kan forvente kvalitetsvarer til billige priser, et godt bredt udvalg af økologi, samt frugt og grønt, og så selvfølgelig en god kundeservice, lyder det fra  Henrik Aagaard Nielsen.

Rema 1000 på Østergade 138 i Skjern åbner den 24. september, og butikken bliver nummer 353 i Danmark. Åbningstiderne for butikken bliver 07.00-21.00 alle ugens dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

En dåbskjole fra fortiden

Annonce