Annonce
Ugeposten Skjern

Også Andelskassen i Skjern er nu med på Facebook

Ryan H. Tobiasen, souschef i Andelskassen Skjern. Privatfoto
Annonce

Skjern: Andelskassen i Skjern er en af 14 filialer af Danske Andelskassers Bank, som nu har deres egen side på Facebook.

Tanken er, at kunderne skal lære den lokale bankfilial bedre at kende og vise dem, at personalet er ganske almindelige, ufarlige og flinke mennesker, som er parat til at hjælpe folk til en sund økonomi og til at realisere deres drømme om bolig, bil, rejser eller noget helt fjerde, lyder det i en pressemeddelelse fra Andelskasserne. /exp

Annonce

Skal give et bredt billede

- Vi sætter en stor ære i at svare vores kunder på deres spørgsmål, kommentarer og lignende, så hurtigt vi overhovedet kan, samtidig med at vi selvfølgelig skal passe vores øvrige arbejdsopgaver, lyder det i en pressemeddelelse fra Torben Christian Buus Brosbøl, som er kunderådgiver i Andelskassen i Skjern og en af de ansvarlige for filialens Facebook-side.

- Vores side på Facebook skal ikke erstatte et nyhedsbrev fra banken - det findes stadig - eller den direkte dialog med en kunderådgiver, men siden skal gerne give et bredt billede af, hvad vi laver lokalt, og hvem vi er, siger Torben Christian Buus Brosbøl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce