Annonce
Ugeposten Skjern

På fredag åbner Lidl i flottere og mere moderne udgave

I fire dage må kunderne undvære at handle i Lidl på Vardevej i Skjern, men på fredag åbner butikken i mere moderne udgave. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Lidl i gang med ekspres-ombygning, så butikken på Vardevej åbner med større udvalg.

Skjern: Lidl er i gang med ombygning af alle kædens 133 butikker i Danmark, en modernisering til et trecifret millionbeløb.

På Vardevej i Skjern mødte kunderne mandag morgen en lukket dør, der først vil åbne igen fredag morgen.

I løbet af de fire dage er butikken blevet moderniseret. Målet er et nyt butikskoncept og endnu flere varer på hylderne i alle Lidl-butikker. Det betyder nye moderne butikker med et endnu større udvalg, hvor det er let at vælge eksempelvis dansk, økologisk og bæredygtigt.

Annonce

- Kunderne vil opleve det som en helt ny udgave af en Lidl-butik. De vil ikke kunne kende den igen, så meget vil der være blevet lavet om, når butikken åbner igen. Vi glæder os til at vise butikken frem, siger Anders Frydendahl, salgsdirektør i Lidl Danmark.

Der bruges blandt andet flere lyse træprodukter som beklædning rundt om i butikken og der installeres cirka 30 procent mere lys, så det bliver en mere skandinavisk-udseende indkøbsoplevelse.

Ombygningen består blandt andet i, at butikken vil indbyde til et andet indkøbsflow, da kølefagene med kød, fisk og veganske alternativer rykkes længere frem i butikken, så de kommer i umiddelbar forbindelse med grøntafdelingen.

- Det er en omfattende ombygning og modernisering af butikken i Skjern. Der vil blive lavet en række ændringer i vores bake-off-afdeling, så det bliver endnu nemmere at blive inspireret. Vores nye butikskoncept og sortimentsudvidelse er to vigtige elementer i bestræbelserne om, at Lidl skal være danskernes førstevalg. Kunderne vil både opleve en stor ændring i butikkens indretning, valget af farver og materialer – alt med skandinavisk og dansk aftryk, siger Anders Frydendahl, salgsdirektør i Lidl Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Skjern i rødt og hvidt

Ugeposten Skjern

Hele kommunen i din lomme

Annonce