Annonce
Ugeposten Skjern

Rejs jorden rundt på tre dage i Herning

I tre dage står der ferie på programmet i messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller
Vind billetter til "Ferie for Alle"
Annonce

Herning: Eksotiske destinationer og fjerne rejsemål står på rejseplanen, når hele den danske charterbranche samles 21.-23. februar 2020 i MCH Messecenter Herning til Danmarks største feriemesse, Ferie for Alle. Her bliver inspiration at hente uanset om turen går til Gambia eller Gudhjem.

På fem temaområder Danmark, Udeliv, Golf, Camping og Udland kan alle rejsedrømme blive indfriet, og den store udlandshal plejer at være et populært trækplaster alle messens dage. I år kan man blandt andet gå på opdagelse hos de tre store lufthavne i Jylland, Billund, Aalborg og Aarhus, der byder de mange besøgende velkommen med et væld af destinationer i udlandet. Alle charterbureauerne står også klar med masser af inspiration og vejledning til den næste sol- og badeferie.

Årets Partnerland er Kina - med særligt fokus på de kinesiske provinser Chongqing og Anhui samt storbyen Shanghai. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på flere end 1000 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.

Vind billetter til messen ved at gå på ugeavisernes hjemmeside og svar på spørgsmålet senest søndag den 26. januar 2020.

Vinderne får direkte besked. Vinderne kan hente billetterne på Ugeposten Skjern-Tarms kontor Bergs Plads 5, 6900 Skjern, eller på Ugeavisen Ringkøbings kontor St. Blichersvej 5, 6950 Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Klap kunsten i Ringkøbing

Annonce