Annonce
Ugeposten Skjern

Ringkøbing Skjern Kulturcenter åbner igen med tango-koncert

Cellist Ida Johanne Kühn Riegels fra København på cello og guitaristen Frederik Munk Larsen. Pressefoto
Ringkøbing Skjern Kulturcenter genåbner med en klassisk tango-koncert og show lørdag 15. maj med nogle af Danmarks mest fremtrædende og prisbelønnede klassiske musikere.

Skjern: Ringkøbing Skjern Kulturcenter genåbner med en klassisk tango-koncert og show lørdag 15. maj med nogle af Danmarks mest fremtrædende og prisbelønnede klassiske musikere cellist Ida Johanne Kühn Riegels fra København på cello og guitaristen Frederik Munk Larsen og med tango-optræden af tango-danserne Eva Refshauge og Svenning H. Sørensen fra Tango MidtVest.

Koncerten er også en fejring og hyldest af 100 året for den verdensberømte klassiske tango-komponist Astor Piazzolla, hvor vi vil opleve en række af hans berømte klassiske værker.

”Scenen” er koncertsalen ”Kramp-scenen” i Ringkøbing-Skjern Kultur-Center, som har en formidabel lyd-akustik.

Annonce

Ida Johanne Kühn Riegels er uddannet cellist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har turneret i flere dele af verden. Hun spiller på en cello hun selv har bygget fra grunden af, den er specielt designet til at fremme de dybe overtoner. I 2020 blev hun tildelt Danmarks Radios P2-Musikpris, ”Årets ildsjæl - der har gjort og gør en god forskel for den klassiske musik i Danmark.

Frederik Munk Larsen er lektor ved Musikkonservatoriet i Aarhus og en af landets mest anerkendte guitarister med en aktiv solokarriere i både ind og udland. Han har vundet flere internationale priser, blandt andet Yamahas Europæiske Musikkonkurrence. Han er især blevet kendt for sine koncert-ture til fods med guitaren på ryggen gennem hele Danmark.

På programmet er klassisk tango af bl.a. Astor Piazzolla og andre fremtrædende kendte tangokomponister og Johann Sebastian Bach og Frédéric Chopin for cello og guitar.


Undervejs i koncerten optræder tangodanserne Eva Refshauge og Svenning Hoffmann Sørensen med Argentinsk tango.


Undervejs i koncerten optræder tangodanserne Eva Refshauge og Svenning Hoffmann Sørensen med Argentinsk tango.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Kulturforeningen Tango Midtvest og Tango La Costa i Skjern og Ringkøbing/Skjern Kulturcenter og er støttet af Kulturelt Samråd.

Efter koncerten - er der for et begrænset antal deltagere – en unik mulighed for par at deltage i en tango-intro-workshop for begyndere for par. Lær at danse argentinsk tango. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, bortset fra lysten til at prøve at lære at danse argentinsk tango med lidt grundtrin og basisfigur. Til selve workshoppen er der parvis tilmelding.

Der sker ikke nogen skift af dansepartner under workshoppen.

For dem som nøjes med at overvære koncerten, og ikke deltager i workshoppen, er cafeen åben.

Der skal forevises corona-pas/negativ test for adgang til arrangementet.

Møder du op uden at have tilmeldt sig - kan man deltage hvis der er ledige pladser tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Skjern i rødt og hvidt

Ugeposten Skjern

Hele kommunen i din lomme

Annonce