Annonce
Ugeposten Skjern

Sølv-Skov kommer til Ringkøbing og Skjern for at se på guld og sølv

Sølv-Skov vurderer og køber måske guld og sølv. Pressefoto
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Rigtig mange ønsker at få deres guld og sølv vurderet og måske solgt, og det er grunden til, at en af Danmarks mest erfarne og største opkøbere af guldsmykker og sølv atter har valgt at besøge Ringkøbing og Skjern.

Der ventes mange interesserede, når Sølv-Skov torsdag den 8. oktober kl. 13-18 og fredag den 9. oktober kl. 10-15 på Hotel Fjordgården samt mandag den 12. oktober kl. 13-18 på Hotel Skjern tilbyder gratis vurdering og måske køb af guldsmykker og sølv.

Tanken om genbrug og genanvendelse er mere populær end nogensinde, og genbrug er også blevet et stort tema også i forbindelse med guldsmykker.

-Man kan sige, at min branche har fået en ny stortid. For år tilbage blev jeg drillet med, at jeg var skrothandler, og i dag er det lige før, den røde løber bliver lagt ud, når jeg melder min ankomst, fortæller Sølv-Skov, der faktisk hedder Hans Jørgen Skov Larsen.

Guldet i guldsmykker er millioner af år gammelt. Det koster en formue at udgrave guld, for der skal rigtig mange ressourcer til. Når guldet endelig når frem til guldsmeden og bliver til smukke smykker, bliver de aldrig smidt væk.

Nogle går i arv i familierne, og rigtig mange smykker bliver solgt til omsmeltning og genbruges til nye smukke smykker.

-Jeg tænker ofte på, at guldet i det guldsmykke, jeg står med i hånden, har millioner af år på bagen. Den samme lille klump guld har en historie, og når det igen bliver smeltet om, giver det nyt liv og en ny historie. Ja, selv en lille klump tandguld er millioner af år gammelt, filosoferer Sølv-Skov.

-Det er nok ikke ret mange, der tænker over, at guld er genbrug og får nyt liv og på ny skaber glæde, når de sælger deres guldsmykker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

En dåbskjole fra fortiden

Annonce