Annonce
Ugeposten Skjern

Sensommerfest i Skjern med store maskiner og jonglering med motorsave

Til Sensommerfesten i Skjern på fredag vil Dyna Mike blandt andet jonglere med motorsave. Pressefoto
Butikkerne sørger for gode tilbud og Handelsforeningen sørger for underholdningen
Annonce

Skjern: Sommeren nærmer sig sin slutning, så derfor har Skjern Handelsforening arrangeret sensommerfest fredag den 28. august.

Der vil være underholdning i gaderne, der er lukket for biltrafik fra midt på eftermiddagen og frem til klokken 22.00. Butikkerne har nemlig åbent indtil da.


Alle skal selvfølgelig følge myndighedernes anvisning om afspritning og afstand

Bychef Mette Christensen


Både børn og voksne kan blive gadekunstere. Handelsforeningen har indkøbt masser af gadekridt, så hele Bredgade kan blive udsmykket, indtil regnen visker kunstværkerne ud igen.

I Bredgade vil Skjern Maskinforretning udstille store høstmaskiner, så der er mulighed for at komme op at sidde i en snitter eller en mejetærsker.

Der er et omfattende program for Sensommerfesten i Skjern på fredag.

Der vil også være mulighed for at se gamle og specielle biler og motorcykler, når medlemmerne af Veteranklubben fra Lind Jensens Maskinfabrik i Højmark kommer forbi med deres køretøjer.

I Østergade optræder Mads og Simon to gange i løbet af aftenen. Sahl Cykler giver alle interesserede mulighed for at prøve en el-cykel eller et el-løbehjul.

På Banegårdspladsen sørger Team 98 fra Troldhede for aktiviteter som bueskydning, bold-rammekast og frisbee-konkurrence.

Annonce

Eventyr og motorsave

På pladsen ved Tinghuslægerne sker der både noget for de stille og for de vilde. Guldfeen Signe Marie tager børn og voksne med ind i en verden af eventyr, poesi og trylleri.

Lidt mere vildt bliver det, når DynaMike begynder at jonglere med knive og motorsave.

På Holger Danskes Plads kan alle komme og lave bagagerumsmarked.

- Der er nærmest fri leg. Folk skal bare komme med det, de nu vil sælge. De skal selv have borde med, og folk kan stille sig, hvor de vil, men de skal selvfølgelig følge myndighedernes anvisning om afspritning og afstand, påpeger bychef Mette Christensen fra Skjern Handelsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Ugeposten Skjern

Ny elev hos Coast i Skjern

Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

Ugeposten Skjern

To timers byvandring i Tarm

Annonce