Annonce
Ugeposten Skjern

Simon Jørgensen startede som flaskedreng i Brugsen i Vemb. Nu er han blevet uddeler i Superbrugsen i Skjern.

Der er kortere fra tanke til handling i en selvstændig brugs, siger Simon Jørgensen, der 1. oktober bliver ny uddeler i Superbrugsen i Skjern. Foto: Jørgen Kirk
Simon Jørgensen startede som flaskedreng i Brugsen i Vemb. Efter nogle år i Østjylland er han nu vendt hjem til Vestjylland og er blevet uddeler i Superbrugsen i Skjern.
Annonce

Skjern: Han startede som flaskedreng og kom siden i lære i Brugsen i Vemb.

- Det var måske lidt tilfældigt, at det lige blev Brugsen, men det var ikke tilfældigt, at jeg kom i detailhandel, for jeg har altid syntes at salg var spændende, forklarer Simon Jørgensen sit erhvervsvalg.

Hans far var vognmand, men det har aldrig sagt ham noget at køre lastbil.

Efter fire måneder ved militæret kom han til SuperBrugsen i Hadsund.

- Det var en forretning som den, jeg ville stræbe efter. Jeg startede som tørvarechef og blev siden souschef, fortæller han.

Efter seks år i Hadsund blev han uddeler i SuperBrugsen i Løgten.

- Hen ad vejen fik jeg lyst til at være leder, men det kan da godt være svært som 28-årig at blive leder for noget, der er noget ældre end dig selv og har noget mere erfaring. Det handler om at opføre sig ordentlig og bruge sin sunde fornuft. Vise at man gerne vil lære af dem, for de vil jo gerne hjælpe dig, påpeger Simon Jørgensen.

I 2015 blev han uddeler i SuperBrugsen i Lystrup og 1. oktober starter han som uddeler i SuperBrugsen i Skjern.

- Det er jo et job som dette, jeg altid har stræbt efter at få. Brugsen her en selvstændig forening, hvor der er kortere vej fra tanke til handling. Samtidig er Skjern jo en overraskende by med mange forskellige butikker og et stort sammenhold, og så kender alle jo Skjern som en stor håndboldby. Endelig er det så også godt for familien at komme tilbage til Vestjylland og familien, smiler Simon Jørgensen.

Han regner med, at hele familien snart rykker til Skjern, men til en start vil han leje en lejlighed, så han ikke skal køre til Østjylland hver aften.

- Jeg vil gerne være lokalt forankret og være en del af Skjern. I mon fritid er jeg Simon og vil folk fortælle mig, at der manglede minimælk, må jeg sige til dem, at det må de fortælle uddeleren i butikken, siger han med et smil.

Han synes, at det er for tidligt at komme med fremtidsplaner for SuperBrugsen i Skjern.

- Nu vil jeg lige stikke fingeren i jorden, men jeg har stor respekt for det arbejde, der er lavet. Og så tror jeg selvfølgelig, at jeg kan gøre en forskel, slår Simon Jørgensen fast.

Når det gælder dagligvarebranchen generelt, så peger Simon Jørgensen på, at alting går meget hurtigere i dag, men det gælder om at udnytte alle de muligheder, som IT giver mulighed for.

- Samtidig sker der meget med sortimentet i dag, hvor vi bliver nødt til at prøve os frem, for at se hvad kunderne efterspørger.

Hvor meget er under forandring, så peger Simon Jørgensen på to områder, hvor de gamle dyder stadig gælder.

- Vi skal holde fast i den gode kundepleje og den gode personalepleje.

Han har allerede været forbi SuperBrugsen i Skjern et par gange og har haft en overdragelsesdag sammen med uddeler Hans Jørgen Andersen.

- Hele familien holder en uges ferie i Sydfrankrig, inden jeg starter den 1. oktober, fortæller han.

Simon Jørgensen

35 år.

Stammer fra Vemb. Flytter snart til Skjern.

Udlært i Dagli'Brugsen i Vemb i 2003.

Fire måneder ved militæret i Skive.

SuperBrugsen Hadsund.

Uddeler i SuperBrugsen i Løgten 2012.

Uddeler i SuperBrugsen i Lystrup 2015.

Uddeler i SuperBrugsen i Skjern 2019.

Bor sammen med Lone, der stammer fra Ringkøbing.

Sammen har de Kaja og Agnes på tre og et år.

Er sportsinteresseret, har selv spillet håndbold og er interesseret i at spille oldboysfodbold.

Jeg glæder mig til at blive en del af Skjern, siger Simon Jørgensen, ny uddeler i Superbrugsen i Skjern. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Ugeposten Skjern

Ny elev hos Coast i Skjern

Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

Ugeposten Skjern

To timers byvandring i Tarm

Annonce