Annonce
Ugeposten Skjern

Skjern-Tarm Musikforening klar med nyt årsprogram

Thomas Peter Koppel (th), sopranen Anna-Carina Sundstedt og pianisten Carol Conrad (tv) kommer til Skjern 19. januar. Pressefoto
Skjern-Tarm Musikforening fejrede i 2019 sit 40 års jubilæum med succes i form af en række flotte og velbesøgte koncerter. Nu er foreningen klar med sit 2020-program, og også her er der lagt op til en række gode musikoplevelser.
Annonce

Skjern-Tarm: Skjern-Tarm Musikforening skyder år 2020 i gang søndag den 19. januar med et festfyrværkeri af oprette- og musicalnumre fremført af tenoren Thomas Peter Koppel, sopranen Anna-Carina Sundstedt og pianisten Carol Conrad. Og som sædvanligt bydes publikum på et glas bobler i pausen.

Festligt bliver det utvivlsomt også i februar, hvor det musikalske multitalent Mathias Hammer, blandt meget andet kendt som holdkaptajn i Den klassiske Musikquiz på DR K, i ord og toner sætter fokus på Carl Nielsen. I marts står menuen traditionen tro på sildebord akkompagneret af festlig og charmerende musik med Favorittes 6, hvis repertoire strækker sig fra Louis Armstrong og Count Basie til Andrews Sisters og Four Jacks. De følgende koncerter byder på så forskellige kunstnere som det unge pianotalent Janus Araghipour med et Franz Liszt-program , Den Danske Klarinettrio, som markerer 250-året for Beethovens fødsel, og det store MidtVest Ungdomssymfoniorkester.

Disse koncerter foregår skiftevist på Vestjysk Gymnasium Tarm og Kramp Scenen i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

Sæsonen slutter traditionen tro med en julekoncert i Tarm Kirke, hvor Herning Kirkes Drengekor bringer publikum i julestemning med danske og engelske julesange.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce