Annonce
Ugeposten Skjern

Spis godt på Hotel Skjern

Restaurant stuen th. på Hotel Skjern byder igen i år på Gastroweek med tre retter til en god pris. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Skjern: Også i år byder restauranten på Skjern Hotel,  stuen th. i uge 42 på hygge for hele familien.

- Det er blevet en tradition, at vi tilbyder tre retter til en god pris, så det vil vi selvfølgelig fortsætte med. I år har vi også lavet en børnemenu. I år skal gæsterne melde sig til hos os, fortæller Christian Rasmussen, indehaver af Skjern Hotel

Menuen lyder på smørstegt Vesterhavs pighvar til forret, braiseret dansk svinebryst som hovedret og Gateau Marcel til dessert.

Der hører en vinmenu eller en ølmenu med til maden.

Børnene kan vælge mellem børneburger, skrubbefilet, sprød kylling eller pasta med kødsauce og så is eller pandekager til dessert.

Annonce

Vildtaften

- Fredag den 23. oktober klokken 18 holder vi vores årlige vildtaften. Igen i år består menuen af både traditionelle og utraditionelle vildtretter, der serveres family style ved bordet, forklarer Christian Rasmussen.

Aftenen foregår i privat lokale med begrænset antal pladser, så gæsterne trygt kan nyde middagen.

Menu er bobler til velkomst, snacks, tre forretter, mellemret og hovedret samt ost og dessert.

Også her er der vinmenu eller ølmenu.

Annonce

Ingen kokkeskole for børn

Tirsdag den 13. oktober skulle der egentlig have været kokkeskole for børn på Hotel Skjern.

- Det bliver vi desværre nødt til at aflyse. Med de nugældende restriktioner kan vi ikke have 20 børn i køkkenet, så derfor har vi udsat kokkeskolen til sommeren 2021. Det plejer at være enormt hyggeligt, både for børn og personale, men vi bliver nødt til at springe over i år, siger Christian Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

En dåbskjole fra fortiden

Annonce