Annonce
Ugeposten Skjern

Syng for de små i kirken

Babyer elsker rytme og sang, og forældrenes stemme er det bedste instrument. Vær med til at udforske det til babysalmesang i Skjern Kirke. PR-foto
Skjern Kirke inviterer til babysalmesang med rytmer og fællesskab mellem barn og forælder.
Annonce

Skjern: Allerede inde i mors mave lytter baby til stemmer, musik og lyde, og hørelsen er nem at stimulere for et lille menneske. Derfor inviterer Skjern Kirke nu til babysalmesang.

- Når du synger giver du dit barn din opmærksomhed og dit nærvær. I en travl og ofte støjfyldt hverdag kan det være svært at finde ind til ro og nærvær. Sangen kan være en genvej til netop at skabe rum for livsglæde, fællesskabsfølelse og nærvær. Kom og oplev den helt særlige smukke klang, når vi synger sammen i kirkerummet. I kirken løfter den helt særlige fine akustik vores stemmer, og selvom vi ikke er mange, fyldes rummet af den smukkest klang, lyder det i en pressemeddelelse.

Første gang er 29. januar kl. 10.30, og alle kan være med, også selvom man helst nøjes med at synge i bruseren.

- For dit barn er din stemme den vigtigste i verden. Langt de fleste forældre opdager det stærke instrument, de altid bærer med sig. Et instrument, som kan forandre en svær situation, der skaber fokus, og som styrker båndet mellem barn og voksen, skriver kordegn og menighedskoordinator Henriette Lauridsen i pressemeddelelsen.

Kordegn og kirkesanger Henriette Lauridsen hjælper forældrene igennem babysalmesangen i kirken. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Klap kunsten i Ringkøbing

Annonce