Annonce
Ugeposten Skjern

Vejret var ingen hindring for julehandel

Teatergruppen Threton opførte Nisseballen 2019. Et rigtigt julestykke for både børn og voksne. Foto: Grethe Fenger Larsen
Annonce

Skjern: - Virkelig mange trodsede det - mildest talt - meget dårlige søndagsvejr og tog på shopping og julehygge i Skjern tredje søndag i advent, siger Bychef & tilflytterguide Mette Christensen, Skjern Handelsforening.

- Langt over 100 kiggede indenfor i den time, hvor der var Tinkakort-Byttecentral, men der var bestemt også travlhed i medlemsbutikkerne, der alle bød på små julefrokoster. Mange fik handlet - og samtidig nydt både frikadeller, risalamande, kiks, ost og juleslik, siger Mette Christensen, Skjern Handelsforening.

- LFUM&K´s Børnehøjskole er et nyt tiltag i Skjern og var på gaden med bålhygge og masser af varm cacao med flødeskum, hvilket mange valgte at lune sig på, siger bychefen.

Teatergruppen Threton opførte Nisseballen 2019. Et rigtigt julestykke for både børn og voksne. Nåede man det ikke i søndags, vises stykket igen under Kulturtagene mandag den 23. december klokken 15.00.

Næste søndag og mandag er der blandt andet hestevognskørsel i Skjern, dans om juletræet og uddeling af æbleskiver.

og KFUM&K´s Børnehøjskole.
Juleindkøb hos Lenes Blomster. Foto: Grethe Fenger Larsen
Juleindkøb hos tøjbutikken Mikkel. Foto: Grethe Fenger Larsen
Der var rigtig mange, der valgte at hande i weekenden hos Kop & Kande i Skjern. Foto: Grethe Fenger Larsen
Teatergruppen Threton opførte Nisseballen 2019. Et rigtigt julestykke for både børn og voksne. Foto: Grethe Fenger Larsen
Langt over 100 kiggede indenfor i den time, hvor der var Tinkakort-Byttecentral. Foto: Grethe Fenger Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce