Annonce
Ugeposten Skjern

Vinderne er fundet af SommerLæselyst 2020

SommerLæselyst er et årligt tilbagevendende tilbud til elever i Ringkøbing-Skjern Kommunes 1. til 5. klasser. Pressebillede
Hele sommeren har børnene i Ringkøbing-Skjern Kommune givet den gas med at læse - det er i løbet af sommerferien blevet til ikke mindre end 1.902 læste bøger.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: 1902 læste bøger, som børn og unge har været igennem i sommerens løb, svarer til, at der er afleveret 634 stemmesedler på Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne. Resultatet er ikke til at tage fejl af, og både skøn- og faglitteratur er et hit.

SommerLæselyst er et årligt tilbagevendende tilbud til elever i Ringkøbing-Skjern Kommunes 1. til 5. klasser.

Blandt de indleverede stemmesedler, som bibliotekerne har modtaget, er der trukket vindere, der hver må medbringe en ven og en forælder til SommerLæselyst festen på Videbæk Bibliotek fredag 11. september kl. 16-17.30.

I løbet af arrangementet vil vinderne få et diplom og en boggave med sig hjem, ligesom der også vil være tid til at se et teaterstykke. Dagen sluttes af med diverse lækkerier for både vindere, venner og forældre.

På Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne glæder man sig over resultatet. SommerLæselyst er blevet en kampagne, som børn glæder sig til at deltage i, og kampagnen er med til at styrke læselysten.

- hvidt

De vandt SommerLæselyst

Ida Lodberg 9 år, Signe H. Leach 10 år, Simona Gylden Bjørn 10 år, Sejr Dissing Gad 8 år, Jason Hansen-Baun 8 år, Freja Stensbøg 8 år, Sara O. B. Larsen 10 år, Kyryl Derkach 10 år, Mathilde Hørlyk 12 år, Lasse Møller Jepsen 9 år, Cecilie E. Andersen 8 år, AnnaMay Fredensborg 9 år, Andrea Lauritsen 8 år, Sarah Søndergaard 11 år, Isabella Fromberg Nielsen 9 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Ugeposten Skjern

Ny elev hos Coast i Skjern

Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

Ugeposten Skjern

To timers byvandring i Tarm

Ugeposten Skjern

Raku, malerier og træ

Annonce