Annonce
Ugeposten Skjern

Yoga og coaching for unge

Mange unge har brug for øget fokus på krop og sjæl. Det tilbyder Lene Bukart Rasmussen og og  her Marianne Møller. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Nedlukningen er en udfordring for især de unge, der har brug for personlig udvikling.
Annonce

Unge:  Den fortsatte langvarige nedlukning er en udfordring for alle, men de unge rammes særligt hårdt. De står et mere sårbart sted i livet, hvor nogle helt klart ville have brug for og stor glæde af et øget fokus på både krop og sjæl.

Marianne Møller, Certificeret Life Coach, og Lene Bukart Rasmussen, Certificeret Patanjali Yogalærer har derfor et nyt tiltag, der henvender sig til unge, som har brug for og ikke mindst mod på personlig udvikling. Unge er defineret meget bredt, da det både kan være en ung 15-årig, der har rigtig svært ved at fastholde motivationen eller en 21-årig, som ser sit sabbatår smuldre og ikke rigtig kan finde retningen.

Konceptet består i en 10-dages challenge med en halv times yoga hver dag, personlig sparring med Lene Rasmussen i forhold til yogaen og to personlige coachingsamtaler via FaceTime med Marianne Møller.

- Det er vigtigt at have mange redskaber i værktøjskassen over for de unge, så vi tilbyder derfor nu et nyt redskab, udtaler initiativtagerne.
Ifølge Lene Rasmussen lever vi også i en kultur, hvor der tænkes og tales meget. Der er en tendens til, at vi identificerer os alt for meget med vores følelser og tanker. Det er vigtigt at være opmærksom på, at vi tænker tanker og, at vi ikke er vores tanker. 
Der er samtidig et tæt samspil mellem tanker og følelser samt krop og adfærd.

- Netop derfor har vi igennem længere tid gået og snakket om, at det ville være oplagt at kombinere coaching og yoga. Eftersom vi begge to har mange års erfaring med unge, var det helt naturligt for os at henvende os til unge. Jeg vil med min coaching være med til at støtte den unge i lige præcis det, som fylder for den enkelte. Jeg har mange værktøjer i min rygsæk, som jeg deler ud af, og nogle gange er det bare rigtig givtigt, at den unge får et frirum, hvor man kan snakke frit og få ”frisk” luft, siger Marianne Møller.

Det første ti-dages-kursus starter fredag den 12. februar og der er planlagt yderligere to kurser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nye malerier i Tarm El Nyt

Ugeposten Skjern

Fastelavn: Sammen hver for sig

Annonce