Annonce
Valby

Ældre herrer i nye fodboldstøvler

Ældre mænd-holdet i aktion på fodboldbanerne i Vigerslevparken. Foto: Boldklubben Hellas
Annonce

Boldklubben Hellas nyeste skud på stammen er slet ikke så nye endda, det er nemlig et hold ældre herrer, der spiller formiddagsfodbold hver tirsdag og nyder at trække i fodboldstøvlerne. Selvom benene måske har et par år på bagen, kan de nemlig stadig bruges!

Klokken 10.30 møder de ind og varmer op, der er nemlig vigtigt for ledende at være ordentligt varme, når de efterfølgende giver den gas efter med en hel times bold. Efter mødes herrerne til en 3. halvleg i Caféen, hvor man kan til snuske sig en velfortjent kop kaffe og lidt godt til ganen.

Formand for boldklubben Hellas siger om holdet:

- Der har de første par gange været en 8-9 stykker, så det må siges at være en succes, men der er plads til mange flere, alle er velkommen – uanset talent og tidligere bedrifter.

Ældre mænd-holdet er et samarbejde mellem boldklubben Hellas, DBU og Ældresagen. Her er ideen at få flere mænd til at bevæge sig og holde sig i gang - selvom de er kommet lidt op i årene. Med fodbold er der mange der kan være med, da det er noget mange måske har gode, glade og sjove minder og erfaringer med.

Hvor: fodboldbanerne i Vigerslevparken ved Engdraget 2, 2500 Valby

Hvornår: tirsdage klokken 10.30-12.00

Hvad: gratis fodboldtræning for mænd i deres bedste alder

Tilmelding: er ikke nødvendig, du møder bare op

Andet: mulighed for omklædning

Kontaktperson: BK Hellas’ formand Henrik Christensen på tlf. 31246820

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Valby

Ældre herrer i nye fodboldstøvler

Venskab

Efter 18 år på herberg fik Ole hjælp til ensomheden med en netværksven: Hvis han ikke hører fra mig, skal han sgu nok ringe

Annonce