Annonce
112

15-årig dreng stukket med kniv: Politiet er til stede i området den kommende tid

Nærpolitiets besøg i Folehaven. Foto: Københavns Politi

Københavns Politi vil i den kommende tid være ekstra til stede i Folehaven. Det skyldes en episode, hvor en 15-årig dreng blev stukket i låret med en kniv tirsdag eftermiddag 6. april.

Politiet fortæller, at knivstikket ikke er kritisk.

Dagen efter knivstikkeriet var tre betjente fra nærpolitiet til stede i Folehaven for at lave tryghedsskabende arbejde. De står der, så beboere i området kan komme og snakke, hvis de føler sig utrygge eller har oplysninger om sagen.

Betjentene var på torvet fra kl. 13 til kl. 15 og fik flere gode snakke med både børn og voksne, og betjentene kommer den kommende tid løbende til at være i Folehaven. Det fortæller Trine Fisker, leder af Nærpolitiet i Valby/Frederiksberg.

- Det er en alvorlig sag, og derfor er vi i dag og den kommende tid ekstra til stede i Folehaven. Vi har en klar formodning om, at knivstikkeriet er en del af en konflikt mellem to grupper af unge fra lokalområdet, siger Trine Fisker.

Hun fortæller desuden, at politiet er i gang med en målrettet indsats mod konflikten mellem grupperne.

- Vi er i gang med en målrettet indsats, der forhåbentligt kan lægge en dæmper på uroen, og jeg vil gerne opfordre både de involverede unge og deres forældre til at deltage i det præventive arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

Giftigere end Stejlepladsen? Socialdemokraterne nægter at undersøge forureningsgraden af 'Valbyengen'

Byliv

Aflåst cykelparkering tilbage på stationen

Byliv

100 tons frådende forhistorie flytter ind i Zoo

Byliv

Natur-organisation raser over nyt anlæg: Vi har en unik mulighed for at få en park til Valby

Annonce