Annonce
Valby

24-årig møbelpolstrer rykker ind på Vigerslev Allé: Jeg har altid drømt om at være selvstændig

Frederik Rosenvinge. Møbelpolstrer. Vigerslev Allé 14. Foto: Jens Mouvielle
Frederik Rosenvinge har netop åbnet sin splinternye butik på Vigerslev Allé 19, hvor hans firma Rosenvinge Møbelpolstring nu holder til. Håndværket og viljen til at gå selvstændigt ligger i blodet.
Annonce

24 årige Frederik Rosenvinge har håndværket i blodet. Både hans far og farfar er og har været møbelpolstrer med eget firma, og nu er det hans tur.

Efter tre måneders slid og slæb har han nemlig forvandlet de nedslidte lokaler på Vigerslev Allé 19, der har stået tomme i omtrent et år, til en helt ny møbelpolstrer-butik.

- Jeg har altid drømt om at være selvstændig, og da muligheden bød sig for at få det her lokale, så sprang jeg simpelthen bare til. Det ligger jo fantastisk her i Valby på en gade, hvor der kommer mange folk, så jeg har store forventninger til, at det her bliver rigtig godt, siger Frederik Rosenvinge.

Annonce

Alt andet

Selvom håndværket ligger til familien, lå det ikke i kortene, at Frederik Rosenvinge skulle blive møbelpolstrer. Faktisk havde hans far fortalt ham, at han måtte blive alt andet end det.

- Min far har altid sagt, at jeg måtte lave alt, hvad jeg ville, bare jeg ikke blev møbelpolstrer, griner Frederik og fortsætter:

Facade til Vigerslev Allés nye butik. Foto: Frederik Rosenvinge.

- Det hænger sammen med, at han ikke ville have, jeg skulle presses ind i branchen, men det var bare naturligt for mig at gå hele vejen, da jeg først prøvede kræfter håndværket.

Annonce

Glade kunder

I Frederik Rosenvinges nye butik kan man både få ombetrukket sine gamle møbler, få lavet nye puder og hynder samt få repareret og designet møbler som stole, bænke og taburetter.


Det bedste ved arbejdet er, når der kommer nogle mennesker ind med noget, som er nedslidt, men som betyder sindssygt meget for dem. De bliver altid helt vildt glade for, man giver deres ting liv igen.

Frederik Rosenvinge


En af de bedste ting ved at være møbelpolstrer er ifølge Frederik Rosenvinge, at man kan give folks arvestykker nyt liv.

- Det bedste ved arbejdet er, når der kommer nogle mennesker ind med noget, som er nedslidt,  men som betyder sindssygt meget for dem. De bliver altid helt vildt glade for, man giver deres ting liv igen, så folks reaktioner på ens arbejde er klart det bedste ved faget, siger Frederik Rosenvinge.

Der er allerede tikket de første ordrer ind i Frederik Rosenvinges nye butik, og drømmen er da også på sigt at have nogle ansatte til at hjælpe sig. Men for nu er det Frederik selv, der varetager alle opgaverne i butikken.

Åbningstiderne i den nye butik på Vigerslev Allé 19 er fra 8-15 i hverdagene, og ellers er han der altid efter aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce