Annonce
Sport

Boldklub i Valby går forrest: Vi vil gerne have flere piger til at forelske sig i fodbold

Valby Boldklub tager del i et koncept, der forsøger at udbrede fodbold som en sport, der appellerer til begge køn. Pr-foto

Danmark er blandt de 16 europæiske lande, der over de næste to et halvt år vil skabe resultater og vækst i pigefodbolden - en udvikling, som Valby Boldklub tager del i.

De er nemlig en af de 34 værtsklubber i Danmark, der sammen skal have næste generation af piger ind i fodboldklubberne og udbrede fodbold som en sport, der appellerer til begge køn.

Helt konkret er Valby Boldklub vært af 'Playmakers inspired by Disney' med et koncept, der fokuserer på leg, fortælling og inddragelse af Disney-universer for at motivere flere piger til at se det sjove i regelmæssig fysisk træning og fodbold.

Annonce

I forlængelse heraf inviterer Valby Boldklub alle interesserede piger i alderen 5-8 år til at afprøve den innovative træning. Et Playmakers forløb dækker over otte til ti træningssessioner med en ugentlig afvikling ved Valby Boldklubs klubhus i Valby Idrætspark.

- Når vi vælger at være vært for Playmakers, er det fordi, vi gerne vil have flere piger til at forelske sig i fodbold for at gøre dem sundere, mere selvsikre, skabe venskaber og lære dem livsfærdigheder. Alle er velkomne, og hvis man vil deltage, skal man bare kontakte os, lyder det fra træner Johanne Ladegaard i en pressemeddelelse.

_

Annonce
Annonce
Alarm112

Ung kvinde voldtaget nær S-togsstation i København

Annonce
Annonce
Alarm112

To år efter farligt knivstik mod teenager venter sag på retten

Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Lokal skole har fået nyt udstyr: Inviterer alle på eventyr uden for åbningstid

Alarm112

Dommer fængsler mand for at skubbe kvinde ud foran tog

Alarm112

Tog måtte nødbremse for kvinde skubbet ned på skinnerne

Alarm112

Fire mænd er fængslet efter knivstikkerier i København

Alarm112

Motorcyklist afgået ved døden efter ulykke i København

Indland

Mere natteliv og farvel til mundbind om lidt: De fleste restriktioner er udfaset i september

Annonce