Annonce
Valby

Cykelsti på Valby Langgade – husk nu fremkommeligheden

Lokal Venstre-kandidat til Borgerrepræsentationen foreslår at ensrette Valby Langgade, så der bliver bedre plads til en cykelsti. Arkivfoto: Benedicte Lorenzen
Annonce

Læserbrev: En cykelsti på Valby Langgade er en god ide – vi skal bare gøre det smart, så her er en ide. Lad os ensrette færdslen på Valby Langgade! Så er der plads til det hele. Gode forhold for cyklerne, plads til trafikken, parkeringspladserne og der kan fortsat være de hyggelige områder i området, som vi i Valby er så glade for.

Allerede nu, hvor der ikke er cykelsti på Valby Langgade er der dårlig fremkommelighed. Og hvis der kommer cykelstier i begge retninger, så vil kaosset på vejene blive absurd højt.

Samtidig vil det gå ud over de erhvervsdrivende og beboerne i området der har bil, da parkeringspladserne forsvinder når cykelstien anlægges.

Forslaget er at ensrette Valby Langgade i udadgående retning fra Gammel Jernbanevej frem til Annexstræde.

Så skal de indgående trafik selvfølgelig også kunne komme igennem og derfor er tanken at ensrette fra Annexstræde, Rughavevej og Gammel Jernbanevej frem til hvor vejen igen møder Valby Langgade. På denne måde kan vi endda slå mindst tre fluer med ét smæk, hvor vi kan skabe en bedre forbindelse til stien langs banen ind til Carlsberg. Og hvis vi endda tør tænke stort, så kunne det jo være at denne sti kunne opdateres og forbedres så der også her bliver bedre forhold for – og en adskillelse af - for såvel cyklister som gående.


Med ensretningen skaber vi super gode forhold for os, der cykler der til hverdag, og samtidig sikrer at trafikafviklingen fungerer.


Forestil jer fremtiden, når cykelstien er etableret. Med ensretningen skaber vi supergode forhold for os, der cykler der til hverdag, og samtidig sikrer at trafikafviklingen fungerer. Så bedre fremkommelighed, fastholdelse af det miljø vi holder så meget af og ikke mindst at parkeringspladserne fastholdes, så også vores erhvervsliv kan få kunder der kommer i bil og de beboere i området der har bil, også har en plads at stille den på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce