Annonce
112

Drenge delte overfald på Instagram: Det er dybt bekymrende,  børn i den alder er involveret

Københavns Politi har sigtet to drenge i en grov sag fra en station i Valby. Arkivfoto: Michael Bager


Annonce

Københavns Politi meddelte 10. november, at de har sigtet to drenge på henholdsvis 14 og 15 år i en grov sag om et overfald i Valby, der blev filmet og lagt ud på Instagram.

Den forurettede er en dreng på 15 år, der i august blev overfaldet ved en S-togsstation i Valby.

Her  havde han aftalt at mødes med de nu sigtede på grund af nogle tidligere uoverensstemmelser.

Mødet mellem dem endte alvorligt, og de to formodede gerningsmænd er sigtet for overfaldet, ulovlig tvang og for at have delt optagelser af overfaldet på de sociale medier.

- Der er tale om en grov sag, som vi har efterforsket grundigt, og vi har undervejs haft et godt samarbejde med de sociale myndigheder. Derfor er jeg også tilfreds med, at vi har sigtet to drenge for overfaldet og for efterfølgende at have delt videooptagelser af overfaldet, siger Trine Fisker, leder af nærpolitiet i Valby.

Hun fortæller også, at politiet ser det som værende dybt bekymrende, at drengene på den alder er involveret i sager af den her karakter.

-Det er dybt bekymrende, at vi ser børn i den alder involveret i den her slags sager, hvor volden tilmed bliver optaget og delt på sociale medier. Derfor vil jeg gerne opfordre alle forældre, men også andre voksne der omgås unge, til at tage en snak med de unge om, at det her både er helt forkert og ulovligt, og at de skal kontakte politiet, hvis de hører om lignende sager, siger Trine Fisker.

Da begge de sigtede var under den kriminelle lavalder på gerningstidspunktet, vil sagerne blive behandlet i Ungdomskriminalitetsnævnet.

De sigtede er ikke fra lokalområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce