Annonce
Byliv

Lokale gutter fik god ide: Nu springer de ud i nyt eventyr

Iværksætterne Magnus Mygind og Rasmus Velling har stiftet rejsebureauet GrønFerie, der vil gøre det attraktivt for danskerne til at vælge en aktiv ferie inden for landets grænser. Pr-foto
Annonce

Det var på geografi-studiet på Københavns Universitet tilbage i 2013, at Magnus Mygind og Rasmus Velling fik øjnene op for, hvor alsidig og særpræget Danmarks natur er. Med mange hundrede vandre-kilometer i benene og deres store passion for den danske natur har de to iværksættere fra Valby og Frederiksberg stiftet rejsebureauet GrønFerie.

Rejsebureauet tilbyder vandreferier i Danmark, hvor man går på egen hånd. Under vandreferien overnatter gæsterne på udvalgte overnatningssteder som Bed and Breakfast, kroer og hoteller. Turene inkluderer også forplejning, bagagetransport samt vandrekort.

Når en vandreferie bestilles, er man med til at udbrede vild natur i Danmark. GrønFerie støtter nemlig Den Danske Naturfonds arbejde med at genoprette og sikre dansk natur.

- Når du tager på vandretur med os, bliver der sikret en kvadratmeter vild dansk natur, for hver 25 kilometer du vandrer. På den måde gør vi noget helt konkret for at hjælpe naturen i Danmark, fortæller Magnus Mygind og Rasmus Velling.

GrønFerie tilbyder vandreferier for alle. Der behøves blot et par gode sko og lysten til at tilbringe et par dage eller mere med at sætte denne ene fod foran den anden på naturstierne.

Her kan du komme på vandreferie

6 dages tur på Camønoen

4 dages tur i Nationalpark Thy

4 dages tur på Marskstien i Tøndermarsken

3 dages tur i Vejle Ådal og på Grejsdalstien

3 dages vandreophold i Rødvig med vandring på Stevns Trampsti

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce