Annonce
Valby

Du læste det først her: FREM RYKKER OP!

Mike Jensen og alle Frems fans får noget at juble over i den kommende sæson, spår fan-formanden. - Foto: Martin Rasmussen

SÆSONOPTAKT. »For det første har vi en bedre trup end vi har haft de seneste år, og for det andet tror jeg rigtig meget på trænerduoen Allan Ravn og René Henriksen«, siger fan-formand Mike Jensen inden sæsonstarten den 3. august.

Annonce

FODBOLD: Der findes vel næppe et dansk fodboldhold med så loyale og dedikerede fans som Boldklubben Frem.

Valby & Kgs. Enghave Bladet var med til Frems første testkamp op til den kommende sæson, da Hvidovre IF inviterede til en sommerudgave af ’Slaget om Gammel Køge Landevej’, og vi var i selskab med over 100 Frem-fans der nød sommersolen, kolde fadøl og forventningens glæde.

Og forventningerne er høje hos klubbens fans!

Annonce

Ro og stabilitet kræves

»Vi rykker op af flere grunde. For det første har vi en bedre trup end vi har haft de seneste år, og for det andet tror jeg rigtig meget på trænerduoen Allan Ravn og René Henriksen. Allan Ravn er vildt sympatisk, og er lige typen der vil være god til at få holdet og kollektivet til at spille op til sit bedste - og med sig har han en klubmand der kender til alt og alle i klubben. Det er et perfekt mix, hvis du spørger mig. Og så skal der bare være ro og stabilitet omkring deres og spillernes arbejde, så kan vi lige så godt være 2. divisions bedste, som så mange andre kan. Jeg har en rigtig god fornemmelse«, siger BK Frem Supports formand, Mike Jensen, som gjorde avisens udsendte selskab på Hvidovre Stadion i tirsdags.

Annonce

Ægte København og stolthed

Mike Jensen er født og opvokset i Valby. Han er 27 år, ejer og driver værtshuset ’Den Grønne Hest’ og er forpagter af caféen i klubhuset i Valby Idrætspark sammen med kæresten.

Mike er glødende Frem-fan, og et vellidt ’familiemedlem’, kan man se på stemningen og hilsnerne under kampen.

»Vi er jo Frem. Vi er stolte, og vi er ægte København. Det binder os sammen«, forklarer Mike, hvis røde skæg stråler om kap med solen på himlen og ikke mindst i øjnene, når der tales om den kommende sæson.

Annonce

Helsingør har alt at tabe’

»Det bliver fedt. Vi er der hver gang, ude og hjemme. Ja, faktisk er vi nogen gange endnu mere ’på’ når vi er på udebane. Så står alle Frem’ere sammen, hvor vi på hjemmebane står mere spredt. Folk har deres egne pladser og steder de plejer at stå, og sådan er det. Men vi er der altid«, siger Mike Jensen og fortsætter.

»Der vil være Helsingør som vil være vores nærmeste konkurrent til oprykningen. Brønshøj og B93 tror jeg faktisk også på vil være med i toppen. I hvert fald i Øst-kredsen. Men Helsingør ... jo, de er stærke og har et godt set-up, men de har til gengæld alt at tabe. De kan kun skuffe, da alle regner med, at de vil rykke op. Det kan være til vores fordel. Det skal det blive.«

Annonce

Fem Frem-profiler du skal holde øje med:

Det er svært for Mike at fremhæve fem frem for andre, da der er rigeligt med gode spillere at vælge imellem. Men opgaven er klar: Giv dit bud på den kommende sæsons fem afgørende Frem-profiler!

»Okay, den er svær - men så bliver det selvfølgelig Tonni Adamsen som den første og største jeg vil nævne. Han er næsten for god til 2. division, er jeg ked af at sige. Vi har hentet ham i Tåstrup, og han er forrygende på den offensive midt. Lægger den ene ’sukkerbal’ efter den anden. Han bliver afgørende.«

»Så er der selvfølgelig Daniel Elly Pedersen. Elly er efterhånden klublegende, og en vildt god angriber. Han bliver også en af sæsonens største profiler.«

»Hamid Khalidan. Offensiv midt. Fantastisk god spiller, og så fighteren Mikkel Andersson på midtbanen. Også afgørende hvis vi skal klare os godt. Så skal han rydde op og erobre.«

»Og min femte og sidste må blive vores målmand Marco Brylov. Holdets vigtigste, og en vildt god målmand. Han er stærk. Ja, det må blive de fem ... men det er jo tarveligt, for jeg kunne jo nævne mange flere klassespillere«, griner fan-formanden.

Annonce

Kan bedst lide 4-5-1

Tirsdagens testkamp mod Hvidovre er sæsonens kun anden dag efter sommerferien, og første testkamp. Hele holdet fra 1. halvleg skiftes ud i pausen, så stort set alle i truppen får spilletid foran cheftræner Allan Ravn.

»Sådan skal det være her i starten. Og en ny træner skal jo se det hele an. Jeg kan nu bedst lide en 4-5-1 med en offensiv midt, to wings, og to defensive på midten. Men det ser ud til at Allan Ravn vælger en 4-4-2«, siger Mike og nikker ind mod banen.

»Men okay, hvis han vurderer at spillerne passer bedst til det, så er det jo det vi gør. Det er trænerens kald. Og to angribere, det kan jo også være godt«, siger fan-formanden anerkendende, mens vi sætter ølkrusene fra os som vi sammen har slæbt op fra ølbaren midt for tribunen. Vi skulle jo lige have en omgang med til de nærmeste omkring os i blåt og rødt.

Annonce

’Vi vinder første kamp’

Sæsonens første kamp i 2. division Øst fløjtes op kl.14.00 på lørdag i Valby Idrætspark.

Oprykkerne fra Frederiksberg FA 2000 kommer på besøg, i første af 22 grundspilskampe, inden forårets 11 slutspilskampe om én oprykningsplads til 1. division - og der skal ikke være nogen som helst slinger i valsen på lørdag.

»Arh, dén skal vi vinde! Vi skal godt fra start, og de er oprykkere. Det skal være tre point«, siger Mike Jensen stålsat og sikkert. Så sikkert som amen i kirken, og så sikkert som loyaliteten, dedikationen og det glødende hjerte hos hver og én der har Boldklubben Frem i hjertet.

FREMS FEM FØRSTE KAMPE:

Lørdag den 3. august kl. 14.00 : FREM - FA 2000

Lørdag den 10. august kl. 14.00 : HILLERØD - FREM

Lørdag den 17. august kl. 14.00 : FREM - SLAGELSE

Onsdag den 21. august kl. 19.00 : B93 - FREM

Lørdag den 24. august kl. 14.00 : FREM - HIK

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce