Annonce
112

Andet knivstikkeri på kort tid rammer Valby: Politiet ser umiddelbart ingen sammenhæng

En 26-årig mand blev ramt af knivstik 20. april. Foto: Local Eyes

Tirsdag 20. april modtog Københavns Politi en anmeldelse kl. 18.24 om et muligt knivstikkeri I Valby.

Da politiet rykkede ud, traf de på hjørnet af Ellebjergvej og Gammel Køge Landevej en 26-årig mand, som var blevet ramt overfladisk.

Københavns Politi arbejder ud fra en tese om, at knivstikkeriet tirsdag aften bunder i en intern strid i det kriminelle miljø, og afviser umiddelbart, at der er sammenhæng mellem denne episode og knivstikkeriet i Folehaven fra 6. april, hvor en 19-årig mand blev stukket i låret.

Annonce

- Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at sagen fra i går er forbundet til sagen fra Folehaven tidligere på måneden, hvor en 15-årig dreng blev stukket i låret, siger politiinspektør og leder af Center for Borgertryghed, Tommy Laursen.

Han appellerer til, at man kontakter politiet, hvis man føler sig utryg.

- Hvis man bor i området og er utryg eller bare gerne vil have en snak med politiet, kan man altid kontakte os. Man kan hive fat i os, når man møder os på gaden, eller ringe direkte til sin lokale betjent, siger Tommy Laursen.

Det direkte nummer til den lokale betjent i Folehaven er 5164 2363 (direkte numre til Din Betjent i andre områder af politikredsen kan findes på www.dinbetjent.dk).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce