Annonce
Byliv

Efter stor kundetilgang: Ny butik åbner i Valby

Din Hørespecialist vender tilbage til Valby. Foto: Din Hørespecialist
Annonce

Den 15. februar vender Din Hørespecialist atter tilbage til Valby, denne gang under samme tag som Valby Apotek på Valby Langgade 49. De nye faciliteter skal skabe en endnu bedre kundeoplevelse.

Din Hørespecialist sagde i efteråret 2019 tak for et lokalt samarbejde med optikerkæden Thiele for at samle kræfterne i ny klinik på Frederiksberg. Men interessen for en lokal klinik i Valby har været stigende og derfor er Din Hørespecialist glade for atter at vende tilbage til kunderne – i nyistandsatte og veludstyrede lokaler.

– Vores mission om at sikre størst mulig tilfredshed med hørelsen og høreapparater er blevet godt modtaget i området, og det er vi både glade for og stolte over. For at imødekomme den positive udvikling kan vi i den nye klinik tilbyde markedets bedste audiologiske udstyr og behandling i optimale omgivelser, som skal være med til at skabe en førsteklasses butiks- og kundeoplevelse, siger Ginny Ganneskov, som er den lokale hørespecialist i Valby.

Den nye høreklinik giver mulighed for hurtigere adgang til høreprøver og høreapparater, så man nemt kan komme til og få justeret sine høreapparater. Samtidig er det startskuddet til et lokalt tæt samarbejde med Valby Apotek som nabo.

- Vi ser meget frem til samarbejdet med Din Hørespecialist i vores ejendom, fordi vi ønsker at udvide tilbuddet inden for sundhed. Vi tænker, at samarbejdet vil skabe rigtig god synergi mellem vores butikker og for en del kunder også. Der er en naturlig sammenhæng mellem et apotek og en høreklinik”, fortæller apoteker Kenneth Lokind, som driver flere apoteker i københavnsområdet, inden han fortsætter:

- For Valby har det også en stor betydning, at der nu kommer en ny butik. Vi værdsætter et nyt tilbud til byens borgere samtidig med, at der er blevet skabt en ny arbejdsplads.

Der er desværre ingen åbningsreception. Høreklinikken i Valby har pr. 15. februar åben for gratis høreprøver og mulighed for at prøve høreapparater, men af hensyn til coronavirussen skal man ringe 70 11 10 70 eller besøge www.dinhs.dk/valby for at bestille tid inden.

Hørespecialisten udfører behandlingen med værnemidler og grundig desinficering af udstyr mellem hvert kundebesøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce