Annonce
112

Efterlyst flugtbilist anholdt af politiet: Vi har en stærk formodning om at det er ham der kørte bilen

Billeder fra Peter Bangs Vej. Foto: Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix
Den eftersøgte 21-årige mand, som formodes at stå bag påkørslen af en mor og hendes femårig datter, er blevet anholdt af politiet efter flere ransagelser i hovedstadsområdet.
Annonce

Den efterlyste mand, som er mistænkt for at have påkørt en femårig pige på Peter Bangs Vej, er her torsdag aften blevet anholdt af Københavns Politi.

Det fortæller Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Siden i går eftermiddag har der været indledt en menneskejagt på den 21-årige mand, da han mistænkes for at have påkørt en femårig pige og hendes mor på Peter Bangs Vej, hvorefter han flygtede fra stedet til fods.

Pigen mistede livet, mens hendes mor blev lettere kvæstet.

Først lød meldingen på, at den forfærdelige gerning fandt sted på Frederiksberg, men torsdag formiddag opdaterede Københavns Politi deres oplysninger om sagen.

Her fremgik det, at det fandt sted på den strækning af Peter Bangs Vej, der ligger overfor Sæbyholmsvej, hvilket betyder, det er på Valby-delen af strækningen.


- Vi står med en dybt tragisk sag, som vi ser på med stor alvor. Siden påkørslen har vi arbejdet intensivt på at finde frem til den mistænkte og nu anholdte mand, da vi har en stærk formodning om, at det er ham, der kørte bilen og bagefter flygtede fra stedet.

Jørgen Bergen Skov, chefpolitiinspektør


- Vi står med en dybt tragisk sag, som vi ser på med stor alvor. Siden påkørslen har vi arbejdet intensivt på at finde frem til den mistænkte og nu anholdte mand, da vi har en stærk formodning om, at det er ham, der kørte bilen og bagefter flygtede fra stedet, siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov og fortsætter:

- Vi har i den forbindelse foretaget en række efterforskningsskridt, og har blandt andet ransaget flere adresser i hovedstadsområdet, og det har samlet set her til aften ført til anholdelsen

Politiet forklarede i en pressemeddelelsen følgende om baggrunden for den tragiske begivenhed:

- En sort VW passat holdt på Sæbyholmsvej ved udmundingen i Peter Bangs Vej. Pludselig accelererede bilen, krydsede vejen og ramte den femårige pige og hendes mor på den modsatte side af vejen.

Den 21-årige mand vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor Københavns Politi forventer at begære lukkede døre. Københavns Politi har derfor for nuværende ikke yderligere oplysninger i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Byliv

Lokale børnehaver modtager frugtplantager

Indsamling

Valby samlede ind til dyrene

Annonce