Annonce
Samfund

Eva fra Valby sælger ud af sine brugte ting - så meget har hun tjent det seneste år

Eva Pryds har solgt hundredvis af ting, som andre kan få glæde af - og det skaber løbende ny plads i hendes bolig i Valby. Foto: DBA Guide

Køb og salg af brugte ting er i stigende grad blevet populært blandt danskerne, og en undersøgelse fra DBA viser, at 8 ud af 10 danskere enten har købt eller solgt brugte ting i 2020.

En DBA-sælger, der i den grad skriver sig ind i statistikken, er 30-årige Eva Pryds fra Valby. Selvom hun tit får kritik af venner og veninder for at sælge for billigt, så har hun alligevel tjent cirka 10.000 kroner på salg af sine brugte ting det seneste år.

Eva Pryds har solgt mange hundrede ting, og hun forsøger at lægge et par annoncer op cirka hver anden eller tredje uge, så hun løbende skaber ny plads i Valby-boligen.

Annonce

Det er særligt vigtigt for hende, at andre kan få glæde af de ting, som hun alligevel ikke bruger. Og når hun sælger ud af sine ting, forsøger hun at være realistisk omkring priserne. Eller som hun selv siger til DBA:

- Bare fordi, en ting har affektionsværdi for dig, har den det ikke nødvendigvis for andre.

Hvis du vil læse Eva Pryds fulde interview med DBA og hermed få et dybere indblik i Valby-borgerens salgsoplevelser og gode råd, der har mange bæredygtige fordele, kan du læse mere på guide.dba.dk.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce