Annonce
Jul

Eva køber sine julegaver brugt: Folk bliver oftest virkelig glade

Eva Pryds fra Valby har planer om at købe sine gaver brugt. Foto: DBA Guide
Annonce

30-årige Eva Pryds fra Valby elsker genbrug. I år har hun et mål om at købe næsten alle sine gaver brugt, og det er der flere årsager til.

Til DBA Guide fortæller hun, at noget af det bedste ved at finde julegaverne second hand er, at man - hvis man er god til at lede - kan finde nogle helt unikke ting, der eksempelvis ikke sælges i butikkerne længere.

- Jeg gør det, fordi jeg finder ting i genbrug, som ikke nødvendigvis kan købes fra nyt længere. Min far samler eksempelvis på unikke snapseglas, som helst skal være mundblæste og dermed håndlavede. Dem kan man ind imellem være heldig at finde på lopper, siger Eva Pryds og fortsætter:

- Folk bliver glade for brugte gaver – ungerne ved måske ikke altid lige forskellen, men de voksne bliver ofte virkelig glade, fordi jeg så har fundet et samlerobjekt eller på anden vis en del af et stel eller lignende, som jeg har registreret, at de samler på.

Annonce

Særlig pakkekalender

Derudover er der også en økonomisk gevinst ved at finde tingene på eksempelvis loppemarkeder, fortæller hun.

Der er dog nogle ting, som Eva Pryds ikke køber brugt. Det drejer sig om ting til personlig hygiejne, undertøj, sengetøj,håndklæder og den slags.


Folk bliver glade for brugte gaver – ungerne ved måske ikke altid lige forskellen, men de voksne bliver ofte virkelig glade, fordi jeg så har fundet et samlerobjekt eller på anden vis en del af et stel eller lignende, som jeg har registreret, at de samler på.

Eva Pryds


I år har Eva Pryds sat sig for at lave en pakkekalender til sin søn, og her kommer hendes sans for genbrug på prøve. Hun har nemlig planer om at holde konceptet til alle 24 dage.

- Jeg gået i gang med en genbrugs-pakkekalender til min søn, hvoraf de første seks pakker allerede er fundet i genbrug. Jeg har planer om, at langt de fleste af de 24 gaver skal være genbrug, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce