Annonce
Valby

Få indflydelse på lokalområdet: Styregruppen i Folehaven søger nye medlemmer

Områdefornyelsen Folehavekvarteret søger nye medlemmer til styregruppen - og det kan være dig, de søger. Pr-foto
Annonce

Har du en indre kærlighed til Folehavekvarteret, og vil du som følge heraf være ambassadør for områdefornyelsens fælles arbejde? Så er der glædeligt nyt.

Områdefornyelsen Folehavekvarteret er netop halvvejs gennem den periode, hvor Københavns Kommune i samarbejde med beboerne og lokale aktører udvikler projekter i kvarteret. Det betyder, at områdefornyelsens styregruppe søger nye medlemmer - og du har således muligheden for at blive en del af lokalområdets udvikling.

Styregruppen mødes fire gange om året og igangsætter, følger og får områdefornyelsens projekter godt i mål.

For at kunne stille op til styregruppen skal du opfylde et eller flere af følgende kriterier: Du skal være bosat i Folehavekvarteret, du skal repræsentere enten en grundejer-, mindre bolig- eller en almen boligforening eller du skal repræsentere en forening eller et fællesskab inden for kultur, idræt eller sociale indsatser.

Valget finder sted onsdag 27. januar fra klokken 19-20.30 på Microsoft Teams. Du kan tilmelde dig ved at skrive til folehavekvarteret@tmf.kk.dk senest søndag 24. januar. Alle i Folehavekvarteret kan stemme til valget, hvis de deltager i arrangementet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce