Annonce
Markering

Fakkeltog til minde om den trafikdræbte fem-årige pige: Jeg vil gerne vise hende en sidste ære

Billeder fra ulykkesstedet på Peter Bangs Vej i Valby. Her mistede en femårig pige livet som følge af en påkørsel forårsaget af en 21-årige mand. Foto: Jens Mouvielle
Sidst på måneden mindes den femårige pige, der mistede livet til en vanvidsbilist på Peter Bangs Vej i Valby, ved et fakkeltog. Manden bag kender familien privat.
Annonce

Den femårige pige, der mistede livet til en vanvidsbilist onsdag eftermiddag 28. oktober, bliver mindet ved et fakkeltog sidst på måneden.

Det fortæller Peter Dits Christensen, medlem af Københavns Borgerrepræsentation, der står bag fakkeltoget og som kender den femårige piges forældre privat.

- Som nær ven af familien har denne tragedie ramt mig dybt, og jeg vil gerne vise den lille pige en sidste ære ved at afholde et fakkeltog. Dels til minde om pigen men også for klart og entydigt at sige fra overfor vanvidsbilister. Nok er nok, siger Peter Dits Christensen.

Fakkeltoget går - ud over at mindes den lille pige - også ud på at demonstrere mod vanvidsbilisme, fortæller Peter Dits Christensen.


Som nær ven af familien har denne tragedie ramt mig dybt og jeg vil gerne vise den lille pige en sidste ære ved at afholde et fakkeltog. Dels til minde om pigen men også for klart og entydigt at sige fra overfor vanvidsbilister.

Peter Dits Christensen, medlem af Københavns Borgerrepræsentation.


- En påvirket vanvidsbilist satte en brat stopper for en lille piges liv. En familie blev revet midt over. En tragedie, der har påvirket os alle - ikke bare os som kendte hende - men alle, siger han og fortsætter:

- Enhver skal kunne færdes sikkert på byens veje. Ingen forældre skal være bekymret for at sendes deres børn ud i trafikken. Vi siger klart og tydeligt fra overfor dette vanvid. Kom og være med til at sige fra. Lad os vise at vi står sammen.

Info om demonstrationen

Demonstrationen finder sted fra Børnehuset Pelikanen, Junggrensvej 12, Frederiksberg onsdag 25. november klokken 16.30-18.30.

Her går folk i samlet flok i fakkeltog fra Børnehuset Pelikanen og ned til ulykkesstedet.

Grundet Covid-19 opfordres alle deltager til at bære mundbind og ellers udvise almindelig sund fornuft.

Denne demonstration er ikke omfattet af forsamlingsforbudet og alle nødvendige tilladelser foreligger.

Man tilmelder sig demonstrationen her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Byliv

Lokale børnehaver modtager frugtplantager

Annonce