Annonce
Valby

Feriecamp: Hvad skal du bruge ferien på?

Annonce

SYDHAVNSLØJER. Selv om solen for en stund har skruet ned for de allervarmeste grader, er der højtryk i de sjove ferieaktiviteter under sommerens feriecamp i Sydhavnen, der finder sted i ugerne 27, 28 og 29.

GRATIS SJOV: Børn og unge mellem 6 og 17 år, som ikke skal udenlands i sommerferien, er atter engang inviteret med til Feriecamp i Sydhavnen, hvor der venter tre uger med gratis aktiviteter i hverdagene.

Ferieløjerne begyndte allerede i går i Sydhavnen og fortsætter hele denne uge samt i uge 29 og 30, hvor forskellige lokale aktører byder inden for til et væld af sjove oplevelser. I denne uge foregår feriecamp på Karens Minde, hvor Børnekulturstedet byder inden for.

Dagene er delt ind tre daglige tidsintervaller, der hver især rummer tre forskellige aktiviteter, som man kan vælge imellem. Se her, hvad programmet byder på i uge 27:

Annonce

Klokken 10.00

Annonce

Byggeværksted med Børnekulturstedet Karens Minde

Annonce

MGP Showdance med Performance Art

Annonce

Street Games med Hele Vejen Rundt

Annonce

Klokken 12.00

Annonce

Byggeværksted med Børnekulturstedet Karens Minde

Annonce

Parkour med Street Movement

Mad med insekter med Børnekulturstedet Karens Minde

Klokken 14.00

Baldans med Multibyen

Futsal med København Futsal

Street Art med Børnekulturstedet Karens Minde

Udover det faste dagsprogram byder resten af uge 27 også på disse sjove indslag:

[caption align="aligncenter" width="662"]

Onsdag er der både mulighed for en tur på ponyryg og for at lytte til Hipsomhap - Foto: Arkivfoto: Martin Sørensen

[/caption]

3. juli klokken 13.00 er det tid til at slå lyttebøfferne ud og troppe i op Pavillonen ved Karens Minde, hvor der er koncert med Hipsomhap. Igen er det gratis og uden tilmelding.

Og nu du er ved Karens Minde, så er du jo også tæt på Børnenes Dyremark, som denne onsdag giver en tur på ponyryg mellem klokken 14.00-16.00. Du gættede rigtigt, der er ingen tilmelding, og det er ganske gratis.

[caption align="aligncenter" width="662"]

Tør du kravle helt til tops på Frederiksholms Kirkes klatrevæg - Foto: Arkivfoto: Carsten Lundager

[/caption]

4. juli fra klokken 11.00-14.00 skal højdeskrækken udfordres, når Frederiksholm Kirke byder på en klatretur op ad kirketårnet. Du dukker bare op ved kirken i Louis Pios Gade, hvis du tør, det er ganske gratis, og kirkens dygtige instruktører står klar til at hjælpe dig.

[caption align="aligncenter" width="662"]

The Kutimangoes giver gratis børnejazzkoncert i Pavillonen ved Karens Minde på lørdag. - Foto: Pr-foto

[/caption]

6. juli klokken 14.00: Denne første feriecampuge slutter på lørdag med et brag af en gratis børnejazzkoncert med The Kutimangoes, som gæster Pavillonen ved Karens Minde. Hvis man skal beskrive The KutiMangoes, så er de København og Burkina Faso i ét og samme orkester. De indvier børnene i deres helt egen blanding af afrobeat, eklektisk jazz, soul og blues i et legende mix, hvor musikerne skifter instrumenter fra sang til sang. Lyt selv med på lørdag.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Valby

En Netto fra en anden verden

Annonce