Annonce
Valby

Feriecamp: Påskeferien i Sydhaven står i sportens tegn

Der venter et væld af sjove oplevelser i påsken, når FerieCamp i Sydhavnen flytter ind i Bavnehøj Idrætsanlæg, hvor gadesportseksperterne fra Game også er klar med deres viden. Se hele programmet på Feriecamp.kk.dk. Pr-foto: Game
Annonce

AKTIV PÅSKE. Der venter Sydhavnens børn og unge et væld af sjove oplevelser i påsken, når FerieCamp inviterer indenfor i Bavnehøj Idrætsanlæg.

FERIESJOV: Nu står påskeferien står for døren , og det betyder, at Sydhavnens traditionsrige FerieCamp rykker ind i Bavnehøj Indrætsanlæg, hvor et væld af sjove aktiviteter venter.

Fra 15.-19. april kan Sydhavnens 6-17-årige prøve kræfter med idrætsgrene som kickboxing, skate, fodbold og håndbold. Eller de kan folde deres evner ud i graffitikunsten, madskolen eller foran computerskærmen, hvor e-sportens verden venter hos Folehavevirksomheden Integrity-X.

KICKBOXING

Prøv kickboxing med Chin-Gu Full Contact. Det foregår i deres egne lokaler på Bavnehøj idrætsanlæg med deres udstyr til rådighed. Det er mandag-fredag kl. 12-14.

HÅNDBOLD OG FODBOLD

Håndbold og fodbold på egen hjemmebane. Prøv de to boldspil og mød nogle af klubbernes medlemmer. Det er mandag-fredag kl. 10-12.

GRAFFITI

GAME og Vestia inviterer sammen alle børn og unge mellem 6 og 17 år til at prøve at male graffiti på Vestias udstyrs-container. Det er mandag-onsdag kl. 14-16.

E-SPORT

De unge iværksættere Integrity-X fra Folehaven præsenterer e-sport torsdag og fredag kl. 14-16. De medbringer for udstyret, du skal bare komme med dine hurtige hænder.

RULLESKØJTER/SKATE

Prøv at skate eller lær tricks på rulleskøjter og løbehjul. Det er GAME, der lærer fra sig mandag-onsdag kl. 14-16.

MADSKOLE

Hver dag kl. 12-14 kan du komme og lære at lave sund mad. Det er Børnekulturstedet Karens Minde, der står for madskolen.

Aktiviteterne under FerieCamp afholdes dels af lokale foreninger, der gerne vil vise børnene, hvad de kan gå til i deres fritid, dels af Børnekulturstedet, som står for planlægningen af FerieCamp i Sydhavnen.

Se hele påskeferieprogrammet på Feriecamp.kk.dk.

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce