Annonce
Byliv

Fodboldglade gutter hjælper udsatte: Vi ønsker at gøre en positiv forskel for mennesker omkring os

Hos FC udfordringen vægter klubbens værdier højt, og de kan fejre at deres donation endnu engang er med til at gøre en forskel. Foto: FC udfordringen
Annonce

FC Udfordringen er en kristen fodboldklub med et stort fokus på de kristne værdier. Fra klubbens side udtaler, at de ønsker vi at gøre en positiv forskel for menneskerne i klubben, deres nærområde og i resten af verden.

Om deres unikke fodboldklub udtaler de selv:

- FC Udfordringen er en fodboldklub med rødder i den kristne tro og de kristne værdier. Klubben består både af spillere, der tror og ikke tror, og spillere med og uden tilknytning til en kirke. Fælles for os alle er, at vi - ud over at dele glæden ved fodbold - ønsker at være med til at gøre en positiv forskel for mennesker omkring os. Det gør vi blandt andet ved hvert år at donere 10 % af klubbens kontingentindtægter til et velgørende formål i Danmark og ved at afholde en auktion til fordel for gadebørn i Brasilien. Vi er rigtig glade for, at vi i år kan være med til at forbedre tilværelsen for hjemløse unge i København gennem det gode arbejde, som Hellebro gør.

I år har klubben besluttet at pengene fra kontingentbetalinger, i alt 10.104 kroner, skal gå til Hellebro i Valby. Hellebro er et non-profit privat drevet værested og herberg for unge hjemløse mellem 18 og 29 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Færre gratis omgange i 2021, tak

Annonce