Annonce
Valby

Fremad Valby klar til Danmarksserien

OPRYKNING. Der resterer endnu tre spillerunder af Københavnsserien, men med 5-2 over BK Union lørdag eftermiddag ligger det fast, at Fremad Valby vender tilbage til Danmarksserien.

Af Christian M. Olsen

cmo@minby.dk

FODBOLD: De har ligget i front i Københavnsserien nærmest siden første spillerunde og vandt de første ti kampe i efteråret. Lørdag kom forløsningen så: med en sejr på 5-2 ude over BK Union kan Fremad Valby igen kalde sig danmarksseriehold efter sommerferien.

Men selv om cifrene endte med at blive store, var det ikke bare sådan lige for Fremad Valby, der i de tre seneste kampe i turneringen har spillet 2-2.

Mikkel TH Hansen bragte planmæssigt Fremad Valby foran 1-0 efter 12 minutters spil, men hurtigt meldte Union sig ind i kampen igen. Hjemmeholdet mødte op til kampen som ubesejret i de seneste seks kampe.

Blot to minutter efter Fremad Valbys føringsmål lå bolden i Fremad Valby-målet. Endnu værre gik det midt i halvlegen, hvor Union bragte sig foran 2-1 efter et forsvarskiks. Og så var der pludselig udsigt til, at champagnen skulle ligge på køl en uge mere.

I anden halvleg fik Fremad Valby lagt et tungt, tungt pres på Union. Marrtin Pedersen bragte Fremad Valby på 2-2 med et drømmehug med venstre ben. Derefter tog holdets topscorer Mads Thomsen over og scorede to mål. Han scorede det første med hovedet og det næste ved at afdrible Union-målmanden. 16 mål i sæsonen er det indtil nu blevet til for Mads Thomsen. Fem minutter før tid lukkede Mikkel Svelle Nielsen til slutresulatet 2-5.

Stor jubel i Fremad Valby-lejren, der skal håbe tømmermændene oven på sejrsrusen har lagt sig onsdag, hvor holdet møder Sunred Beach i pokalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Aflåst cykelparkering tilbage på stationen

Byliv

100 tons frådende forhistorie flytter ind i Zoo

Byliv

Natur-organisation raser over nyt anlæg: Vi har en unik mulighed for at få en park til Valby

Annonce