Annonce
Byliv

Glædelig nyhed: Nu bliver der ryddet op ved Valby Station

Dette billede blev sendt til Banedanmark. Nu rydder de op ved Valby Station. Foto: Bodil Fosgaard, Garbage Run

Der ligger meget affald og flyder rundt omkring jernbanen ved Valby Station. Faktisk så meget, at det kan virke uoverskueligt at komme til bunds i det, men det er der heldigvis råd for.

Organisationen Garbage Run har nemlig været i kontakt med Banedanmark, som har meddelt, at de nu vil rydde området for skrald.

Det fortæller stifter af Garbagerun Bodil Fosgaard, der selv bor i Valby.
- Vi har været i løbende dialog med Banedanmark og sendt dem screendumps af de særligt udsatte områder med hensyn til skrald, og derfor glæder vi os over, at de nu handler på det, siger hun.

Bodil Fosgaard gør en indsats for et rent Valby. Og du kan hjælpe til. Foto: Jens Mouvielle

Bodil Fosgaard står bag flere initiativer med miljø for øje, og det er også hende, der står bag den lokale gruppe Ren By Valby, hvor borgere kan melde sig til at samle skrald i bydelen.

Hun har tidligere fortalt til Valby Bladet, hvad hendes drive bag de mange skraldeindsamlinger kommer af.

- Jeg er konkurrencemenneske til fingerspidserne og har en ildsjæl i mig, der brænder for at gøre en forskel. Alt affaldet er jo meget synligt, og hvad er federe end at tage turen på en vej, hvor der er meget affald og efterfølgende vende sig om og se, den er ren? Det er hurtig handling og hurtig resultat, siger Bodil Fosgaard.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce