Annonce
Miljø

Gratis parkering døgnet rundt: Elbiler 'to go' ved populær bydel

Den moderne, grønne bydel Grønttorvet består af grønne oaser og et levende nærmiljø - og nu skal endnu et initiativ sikre stedets navn som 'Københavns grønneste bydel'. Pr-foto
Annonce

Grønttorvet er på mange måder indbegrebet af grønne og fællesskabsorienterede værdier, hvilket bydelens vedvarende udvikling afspejler. Nu etablerer GreenMobility et 'hotspot', der endnu engang skal sikre, at Grønttorvet er Københavns grønneste bydel.

Hotspottet indebærer, at beboerne kan parkere gratis med GreenMobility og finde en ledig elbil, når de har brug for transport til byen eller andre steder.

Initiativets formål er at spare klimaet for mange tons CO2-udledning og støtte op omkring den grønne kørsel. FB Gruppen A/S, der står bag Grønttorvet, ser meget positivt på det nye samarbejde:

- Vi har på flere måder mange af de samme værdier som GreenMobility, og vi taler ind i flere af de samme globale megatrends i begge vores forretninger: Urbanisering, bæredygtighed og deleøkonomi. Det giver rigtig god mening for FB Gruppen A/S at samarbejde med en aktør som GreenMobility, som indbyder til en mere bæredygtig livsstil, ligesom vi selv gør, pointerer Hans-Bo Hyldig, administrerende direktør i FB Gruppen, i en pressemeddelelse.

GreenMobility har 400 biler i København, som kan deles af alle i byen, der har et kørekort. Ved hotspottet er der fri parkering i døgnets 24 timer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce