Annonce
Byliv

Herberg går grønnere tider i møde: Vi byder foråret velkommen

M.T.O. donation til WeShelter Kollegiet. Foto: Malue Henriksen

WeShelter Kollegiet, et herberg for hjemløse mænd og kvinder over 25. år, beliggende på Gammel Køge Landevej 137, fik lige før påske doneret en masse planter og træer til deres grønne områder.

Donationen kom fra M.T.O. Shahmaghsoudi (Magtab Tarighat Oveyssi), School of Islamic Sufism, København, som er en international non-profit organisation, der eksisterer over hele verden. Sidste år var Kollegiet så heldige, at selvsamme organisation donerede en masse kasser med mad.

I marts 2020, i forbindelse med coronapandemien, besluttede M.T.O. sig for at gøre noget godt for andre, og i den forbindelse begyndte de at donere rundt omkring i hele verden. Cirka én gang om måneden siden marts 2020, har M.T.O. København doneret alt fra mad til legetøj og tøj til de mest trængende.

M.T.O. donation til WeShelter Kollegiet. Foto: Malue Henriksen

Denne gang stod den på planter og træer til WeShelter Kollegiet, da det er en persisk tradition "at sige velkommen til foråret". Det persiske nytår fejres 20. marts, og den første dag i det nye år er derfor 21. marts, hvor traditionen tro betyder ny begyndelse, nyt liv og derfor beplantning.

WeShelter Kollegiet var så heldige at få fornøjelsen af: 2 paradisæbletræer, 3 sommerfuglebuske, 3 pæoner og et valnøddetræ.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Aflåst cykelparkering tilbage på stationen

Byliv

100 tons frådende forhistorie flytter ind i Zoo

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce