Annonce
Byliv

Historisk Irma blev reddet på målstregen af sine stamkunder: Nu er den verdens bedste

Stamkunder og glade ansatte foran Irma Roskildevej. Karen Dyhr Pedersen (tv.). Foto: Privat
Siden 1959 har Irma ligget på Roskildevej 148 i Valby, men det har ikke været uden bump på vejen. Faktisk er det kun massive protester fra de lokale stamkunder, der sikrede butikkens overlevelse for tre år siden. Det er den administrerende direktør nok meget glad for i dag.

Irma Roskildevej i Valby fik for tre år siden besked om, at den ikke længere skulle være en del af Irma-kæden, da den ikke var urban nok og ikke gav et stort nok overskud.

Hylderne i butikken var tømt, og alt var klart til at gøre den historiske adresse til fortid. Men så blev den administrerende direktør inviteret derud et par dage før butikken fik sit sidste endeligt, og der mødte ham noget af et chok.

Det fortæller Karen Dyhr Pedersen, der er stamkunde i Irma Roskildevej, og som var en af de mange kunder, der endte med at redde butikken.

- Jeg tror, han havde regnet med, at der ville stå en to-tre småsure kunder, men vi var troppet så mange op, at butikken var fyldt til bristepunktet. Han blev bombarderet med spørgsmål om, hvordan denne fantastiske butik i smørhullet af København ikke var urban nok, og jeg tror ærlig talt, at den store passion for butikken, han mødte blandt kunderne, fik dem på andre tanker, siger Karen Dyhr Pedersen.

Irma på Roskildevej 148 er blevet reddet, nu fjerner ledelsen lukningstruslen, og borgerne jubler

I hvert fald ændrede Irma strategi og lod butikken fortsætte. Det er de nok meget glade for i dag, hvor Irma Roskildevej er kåret som den bedste Irma i hele COOP målt på brugertilfredshed.

- Jeg kan huske, da de fyldte varer ind i butikken igen og pyntede det hele op. Det var fantastisk, at den blev reddet. Det er en virkelig god historie, og nu er omsætningen og steget rigtig flot, så alt er bare godt, siger Karen Dyhr Pedersen.

Annonce

Verdens bedste Irma

På Irma Roskildes Facebook blev det offentliggjort, at de har vundet en konkurrence om brugertilfredshed blandt alle Irmaer. Det blev gjort med ordene:

- Torsdag d. 25/2 mellem kl. 10 -11, får vi besøg af administrerende direktør for COOP, Kræn Østergård, da vi er den butik i hele COOP (1100 butikker), der har fået den højeste score i kundetilfredsheds- undersøgelsen samt højeste score i kundeservice (94 point ud af 100) i 2020. Det vil han gerne fejre med os og høre hvad det er vi gør?


De formår virkelig at skabe den her hjemlige stemning midt i storkøbenhavn. Det er ligesom at besøge den lokale købmand i gamle dage, og derfor er det uden tvivl verdens bedste Irma.

Karen Dyhr Pedersen, stamkunde Irma Roskildevej


Hvis man spørger Karen Dyhr Pedersen, er svaret på, hvad der gør Irma Roskildevej så god lige til.

- Folk kommer hinanden ved i den her Irma, og jeg tror, de kender næsten alle deres kunder så godt, at de ved, hvad der rør sig i vores privatliv. Derfor er det ikke unormalt, at man hører hjemlige gloser flyve rundt i butikken mellem personalet og de besøgende. Forleden hørte jeg f.eks: ‘Karen, hvor har du gjort af din pony’, fordi de ved, jeg har sådan en, siger Karen Dyhr Pedersen og fortsætter:

- De formår virkelig at skabe den her hjemlige stemning midt i storkøbenhavn. Det er ligesom at besøge den lokale købmand i gamle dage, og derfor er det uden tvivl verdens bedste Irma.

Stort tillykke med den fornemme pris, skal der lyde her fra redaktionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

100 tons frådende forhistorie flytter ind i Zoo

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce