Annonce
Erhverv

Hjørnelokalerne ved Spinderiet overtages af velkendt webbureau

Webbureauet 'Silicon Valby' indtager hjørnelokalerne ved Spinderiet, hvor den gamle købmand i sin tid lå. Foto: Karsten Hede

Webbureauet 'Silicon Valby', der før hed Kim Raufort, er en velkendt aktør inden for webdesign. Ud over et navneskift, der afspejler et lokalt islæt, så rykker bureauet også ind i nye lokaler i hjertet af Valby. Der er tale om hjørnelokalerne ved Spinderiet, hvor den gamle købmand førhen lå.

Selvom 'Silicon Valby' har skiftet navn, er der stadig tale om det samme webbureau med de samme velkendte ydelser.

- Grundet stor kundetilgang i 2020, ansættelse af to nye kreative medarbejdere samt overtagelse af drømmelokalerne i hjertet af Valby, føler vi, at det oprindelige navn giver et mismatch i forhold til vores fremtidige strategier. Derfor er tiden inde til et navneskift, forklarer Kim Raufort, indehaver af 'Silicon Valby', i en pressemeddelelse.

Annonce

Idéen til navnet fik Kim Raufort under en rejse i Californien i 2019, og 'Silicon Valby' er således inspireret af Silicon Valley, der er et område tæt på San Francisco og kendt som det globale epicenter for innovation og teknologi med virksomheder som Apple og Google.

Indehaveren ser frem til at arbejde i hjertet af Valby, der bliver det nye sted for inspiration og kreativitet.

- Med det nye navn og vores nye, inspirerende miljø i Valby vil vi tiltrække nogle af de dygtigste og mest kreative talenter i hovedstadsområdet. Det foreløbige mål er at samle fem specialister under samme tag, understreger Kim Raufort.

_

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Kilovis af hård narko blev leveret i små æg på søndage

Annonce
Annonce
Alarm112

16-årig var i livsfare: Sag om knivoverfald kommer for retten efter 33 måneder

Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

24-årig kendt skyldig i forsøg på terror

Alarm112

Ung kvinde voldtaget nær S-togsstation i København

Mest læste

Annonce