Annonce
Samfund

Ina har været med i Valby siden dag et: Nu kan hun fejre 15-års jubilæum

Ina Hansen elsker sit arbejde i Louis Nielsen i Valby - og nu kan hun stolt fejre sine mange år i virksomheden. Pr-foto
Ina Hansen, der er souschef i Louis Nielsen i Valby, kan fejre 15-års jubilæum hos virksomheden. Derudover kan hun glæde sig over, at hun har været en del af Valby-butikken lige siden den åbnede i 2009 - for hele 11 år siden.
Annonce

Ina Hansen er et velkendt ansigt i Louis Nielsen i Valby, og det har hun været i mange år. Hun er uddannet optikerassistent og har siden taget overbygningen 'Optical Dispenser', som Louis Nielsen udbyder sammen med Optikerhøjskolen i Randers.

Den eksakte dato for jubilæet er fredag 20. november, og med nu 11 år i Valby-butikken gør kollegaerne i den grad brug af Inas mangeårige erfaring og gode råd. Og Ina elsker sin arbejdsplads.

- For 15 år siden begyndte jeg hos Louis Nielsen. De seneste 11 år har jeg været i butikken i Valby. Jeg elsker hverdagen og kollegaerne. Vores ånd og fællesskab er vigtig for mig. Vi arbejder sammen og griner meget, påpeger Ina i en pressemeddelelse.

Annonce

Valby-kunderne elsker Ina

Peter Christensen, indehaver af Louis Nielsen og chefoptiker, lægger heller ikke skjul på, at Ina er meget værdifuld for butikken i Valby.

- Jeg kigger tit hen på Ina, hvis der er noget, jeg er i tvivl om, og hun har altid et svar klar. Ina er faglig dygtig, og kunderne elsker hende. Hun formår at se hver kunde og forstå den enkeltes behov, fortæller Peter Christensen.

Der er da også en helt særlig grund til, at Ina har været i butikken i hele 11 år: Kunderne.

- Jeg kan gøre en stor forskel for mange kunder. Jeg har hjulpet tusindvis af kunder med at finde de briller, der passer perfekt til dem, så jeg har stor erfaring på området, fortæller Ina.

Butikken har også mange faste kunder, der vender tilbage - og de tøver ikke med at spørge efter Ina, der har hjulpet dem utallige gange. Ina beskriver det som et 'stort skulderklap', at kunderne ønsker hjælp fra hende hver gang.


Jeg elsker hverdagen og kollegaerne. Vores ånd og fællesskab er vigtig for mig. Vi arbejder sammen og griner meget

Ina Hansen


Annonce

Håber på besøg i Valby-butikken

Peter Christensen håber, at der er mange, der vil kigge forbi butikken i Valby og ønske Ina tillykke med jubilæet. Der kommer dog ikke til at være en stor fest grundet coronarestriktionerne, men folk er ellers velkomne til at kigge forbi med lykønskninger.

- Vi glæder os til at kunne fejre Ina på et tidspunkt, når vi må igen. Men for nu håber vi, at kunderne vil kigge ind og ønske tillykke, pointerer Peter Christensen.

Så tøv ej, hvis du vil ønske Ina tillykke - en medarbejder, som har været til stor hjælp for de lokale Valby-kunder, der har været på udkig efter et par nye briller eller kontaktlinser. Og så endda i hele 11 år i træk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce