Annonce
Valby

Ingen tyssen og shh'en i børnenes hørebøfboble

Signe Frydenlund har i løbet af sommeren afholdt Silent Disco for børn på Vigerslev Bibliotek. Der var derfor ikke behov for at tysse på børnene, som befandt sig i deres helt enge hørebøfboble. Foto: Signe Frydenlund
Annonce

Lyden af legene børn er livsbekræftende, men de små poder rammer nogle gange et lydniveau, som kan være forstyrrende for enten forældre eller omkringværende personer i det offentlige rum.

På Vigerslev Bibliotek har børn i alderen fem til ni år fået mulighed for at deltage i en dansewokshop i juli måned. Støj var der ikke noget af, da lyden af de rytmiske toner kom fra et par trådløse hørebøffer, som børnene hver især fik udleveret.

Koncept benytter Silent Disco høretelefoner til at skabe en fantasifuld hørebøfboble. Børnene hører lydbog, musik og bevægelsesunderviserens guidende stemmesimultant i de trådløse høretelefoner.

Bevægelsespædagog- og danseinstruktør Signe Frydenlund, står bag udviklingen af konceptet, og mener, at børn bruger meget krudt på at skulle skrue ned for stemme og energi. Det er derfor befriende for alle, at der ikke skal tysses og sshh'es på børnene.

Signe Frydenlund oplever, at børnene er gode til at koncentrere sig om de forskellige aktiviteter og frie udfoldelsesmuligheder, når de befinder sig i deres hørebøfboble.

Annonce
Annonce
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Lokale børnehaver modtager frugtplantager

Indsamling

Valby samlede ind til dyrene

Annonce