Annonce
Valby

Isushi kåret som de bedste i Valby: ‘Vi bliver ekstra glade, når kunderne sætter pris på vores arbejde’

Indehaver af Isushu, Xin Li, står med kåringen. Foto: Hungry.dk
Madportalen Hungry.dk har kåret det bedste takeaway-sted i Valby, hvor Isushi løb med førstepladsen foran 12 andre nominerede.
Annonce

Når det kommer til kvalitet og leveringstid, er Isushi på Vigerslevvej 248 det bedste takeaway-sted i Valby.

Det er nu slået fast, efter at kunderne på takeaway-portalen Hungry.dk har stemt Isushi ind på førstepladsen foran 12 andre nominerede restauranter.

Annonce

Stolt af prisen

Hos Isushi er indehaver Xin Li stolt af kåringen. Han mener, at kvalitet, hurtig levering og mad lavet helt fra bunden er en stor del af forklaringen på kundernes anerkendelse.

- Vi synes selv, vi gør et godt stykke arbejde, og vi sætter en ære i at samle på tilfredse kunder, men det er vi jo ikke de eneste, der gør, siger Xin Li og fortsætter:

- Derfor bliver vi jo ekstra glade, når vi sort på hvidt får at vide, at kunderne sætter pris på vores arbejde.

Det er den landsdækkende takeaway-portal Hungry.dk, der på baggrund af bl.a. bedømmelser på Hungry.dks hjemmeside og i appen har udvalgt 13 nominerede restauranter.


Vi synes selv, vi gør et godt stykke arbejde, og vi sætter en ære i at samle på tilfredse kunder, men det er vi jo ikke de eneste, der gør.

Xin Li, indehaver af Isushi


Men det er udelukkende brugerne i Valby, som har stemt Isushi ind på 1. pladsen.

Annonce

Valbygensernes pris

- Via vores egne data og kundernes bedømmelser, har vi jo et godt billede af, hvilke restauranter der er mest populære. Men den endelige vinder, har vi ladet være fuldstændig op til takeaway-kunderne at bestemme via afstemningen i år, siger adm. direktør Rune Risom.

For Hungry.dk handler kåringerne om at vise, at takeaway i dag kan være mange typer af forskellige retter: alt fra burgere, pizzaer og vegetarretter mm.

- Vi vil jo rigtig gerne vise, at takeaway i dag er meget mere end burgere og pizzaer, men vores analyser og statistikker viser altså, at det stadig er de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der er mest populære, forklarer Rune Risom.

De 13 nominerede restauranter i Valby var: Fiorentina 1, Wild Kiwi Pies, Seven Spices Restaurant, Arabella, Ai Sushi,Sticky Rice, Valby Pizza & Kebab, Dom's Food Thai Takeaway, ISushi, Tandoori Dehra, Daisy's Køkken, Cofo - Take Away, Punjabi Dhaba.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Annonce