Annonce
Valby

Kaspar har skaffet comedy til Valby: Det er en kæmpe succeshistorie

Kaspar Herbst Tingleff har fået comedy til Valby. Foto: Jens Meiniche Mouvielle
For en måned siden skrev vi historien om, at Kaspar Herbst Tingleff ville skaffe comedy til vores bydel. Nu er der nyt fra hans mission takket være en masse henvendelser og fokus fra borgerne i Valby.
Annonce

35-årige Kasper Herbst Tingleff har siden han proklamerede, at han ville skaffe comedy til Valby, nydt godt af henvendelser og støtte fra borgere i bydelen, der har haft ønske om at hjælpe ham godt på vej med sin drøm.

Takket være den store støtte og benhårdt arbejde er der nu nyt fra Kaspar, som har landet et comedy-show i samarbejde med Underwerket i Valby.

Helt konkret foregår det på Underwerket 13. august på Valgårdsvej 2, hvor Thomas Hartman og Mikkel Rask er hovednavnene flankeret af opvarmerne Niels Nielsen og Stefan Wibling.

Det første event med plads til 20 personer er grundet corona allerede udsolgt, men på grund af den store opmærksomhed er der allerede planlagt et nyt event 10. september. Fortsætter successen, er der meget mere på vej.

Annonce

Toppen af isbjerget

- Underwerket er som lokale helt perfekt. Det er meget intimt, og de har både bar og stole og alt det, der skal til, for at lave en fed comedy-aften, så da jeg blev sporet ind på et samarbejde med dem, var det helt oplagt at give den fuld gas, siger Kaspar Herbst Tingleff og fortsætter:

- Jeg er meget positiv over, hvor godt det er gået med at få solgt billetter, men jeg er egentlig ikke så overrasket. Jeg har fået så meget positiv respons på min idé på særligt de sociale medier, så det er super dejligt. Det er en kæmpe succeshistorie.

Kaspar Herbst Tingleffs mission lykkedes. Foto: Jens Meiniche Mouvielle

Kaspar Herbst Tingleff håber på, at comedy-shows i Underwerket kan blive en fast ting på sigt, hvor valbygensere og andre interesseret kan komme og se både open mics, hvor nye komikerer tester deres materiale af, samt comedy-shows som det 13. august.

- Jeg håber, vi kan gøre det til en ting, at der mange år fremover vil være comedy i Valby. Så hvis man skal have en hyggelig aften med vennerne eller skal på en date, så ved man, at der i Valby 2-3 gange om måneden er comedy, som passer perfekt til begge dele, siger Kaspar Herbst Tingleff.

Annonce

Drømmer stadig om sit eget

Selvom aftalen med Underwerket er et stort gennembrud for Kasper Herbst Tingleffs mission, så drømmer han stadig om at finde et lokale, hvori han kan lave sin helt egen comedy-klub i Valby.

Det har dog vist sig som en svær opgave at finde det perfekte sted i Valby, også selvom Kaspar, der har været med til at bygge flere comedy-klubber op i Indre By såsom Citizen Comedy Club, er en rutineret herre i den disciplin.


Jeg er meget positiv over, hvor godt det er gået med at få solgt billetter, men jeg er egentlig ikke så overrasket. Jeg har fået så meget positiv respons på min idé på særligt de sociale medier, så det er super dejligt. Det er en succeshistorie.

Kaspar Herbst Tingleff


For at idéen skal blive en succes i Valby, så skal huslejen ikke være på ret meget over 10.000 om måneden, ligesom der er flere andre faktorer, som skal være i orden.

- Der skal nogle bestemte ting til, før comedy virker. Lokalet skal være intimt med lavt til loftet, og så skal det ligge et sted, der er let tilgængeligt. Det er vigtigt i opstarten at få skabt en masse positive oplevelser, så derfor skal rammerne være spot on fra starten af, siger Kaspar og fortsætter:

- Jeg har virkelig ledt meget, men jeg er ikke stødt på et lokale, der er til at betale endnu. Det skal helst ramme mig lige i maven på den gode måde, for det er et stort spring at tage, hvis man allerede fra begyndelsen har fornemmelsen af, at det bliver op ad bakke.

Du kan booke billetter på comedy-showet 10. september på Billetto.dk, hvor du skal søge på Underwerket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VALBY

Den store malebog: Nu er den færdig

Børneliv

Udfasning af KK-privat dagpleje udsat

Annonce