Annonce
Valby

Kaspar vil have comedy til Valby: ‘Det ville være så fedt at give noget til bydelen’

Kaspar Herbst Tingleff vil have comedy til Valby. Foto: Jens Mouvielle
Kaspar Herbst Tingleff har sat sig selv på en mission. Han vil sørge for, at hans helt store passion rykker til den bydel, han netop har gjort til sit hjem. Han vil bygge en comedy-club i Valby.

35-årige Kaspar Herbst Tingleff har allerede taget turen op og ned ad Valby Langgade flere gange. Ikke for at gå på café, få en bid mad eller svinge forbi Irma.

Nej, Kaspar Herbst Tingleff er på jagt efter et lokale, hvor han kan facilitere comedy i hjertet af Valby.

-Hele bylivet i Valby er blevet superfedt, og der er sket en helt masse de senere år, så jeg kan ikke se, hvorfor det ikke kunne blive en succes med en comedy-klub i Valby, siger Kaspar Herbst Tingleff, der har ledt efter et lokale i en måneds tid.

Annonce

Give noget til lokalområdet

Kaspar er ikke uerfaren i netop den disciplin. Han har været med til at bygge flere comedy-klubber op i Indre By, hvor den mest prominente nok er Citizen Comedy Club på Valkendorfsgade.

For fire måneder siden flyttede Kaspar sammen med sin kæreste i Valby, og derfor har han sat sig det ambitiøse mål at få sin helt store passion for comedy til at smitte af som en god latterkrampe i sin nye bydel.

-Det her er ikke en pengeidé. Det her er lyst og passion. Det ville være så fedt at give noget til bydelen, som jeg selv er helt vild med. Og så synes jeg jo, at en aften med comedy er den bedste måde at bruge tiden på, men der er jeg måske lidt farvet, griner Kaspar:

- Men helt ærligt. Så ville det være det fedeste at kunne give noget videre til sit lokalområde, som man selv er passioneret omkring. Og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end at kunne lave stand-up i min egen baghave.

Annonce

Godt fra start

En ting er dog vigtigt for Kaspar, og det er placeringen. Hans idé er at lave en blanding af open mic-arrangementer, hvor publikum kan komme og se nye komikere teste deres materiale af, og have clubaftener, hvor mere erfarne komikere slår deres vej forbi.

For at den idé skal blive en succes i Valby, så skal lokalet ligge helt centralt i bydelen, ligesom der er flere andre faktorer, der skal være i orden.

Kaspar Herbst Tingleff har lige nu spurgt ind til dette lokale centralt på Valby Langgade. Foto: Jens Mouvielle

- Der skal nogle bestemte ting til, før comedy virker. Lokalet skal være intimt med lavt til loftet, og så skal det ligge et sted, der er let tilgængeligt. Det er vigtigt i opstarten at få skabt en masse positive oplevelser, så derfor skal rammerne være spot on fra starten af, siger Kaspar og fortsætter:

- Hvis komikerne har en fed oplevelse, så kommer de jo igen og tiltrækker publikum. Derfor er det vigtigt at få tingene godt fra start. Det kan ikke bære sig selv, hvis folk går ud med følelsen af, at det var en ubehagelig oplevelse.

Annonce

En drøm

Kaspar har lavet comedy i fem år. Han har samarbejdet med nogle af de største danske komikere og har gode forbindelser i miljøet, og nu vil han tage drømmen det næste skridt og skabe noget, der er helt sit eget.


Det ville være det fedeste at kunne give noget videre til sit lokalområde, som man selv er passioneret omkring. Og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end at kunne lave stand-up i min egen baghave

Kaspar Herbst Tingleff


- Det fedeste ved comedy er, at man har siddet og lavet og gennemtænkt noget, som folk ikke kan styre deres reaktion på, når du præsenterer det. Den følelse gør mig høj, og det vil jeg gerne give videre på min egen måde.

Kaspar kan dog ikke gøre det alene. Derfor lyder opfordringen her fra avisen, at man tager kontakt til Kaspar på Kasparherbsttingleff@gmail.com, hvis man kan hjælpe ham videre med idéen.

På den måde kan vi sammen skabe nye, spændende muligheder i vores bydel.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce