Annonce
Jul

Kom i julestemning med Teater V og ValbyLIV: Vind fede præmier hver søndag i advent

Kom i julestemning i adventspillet med Teater V og Valby Bladet. Foto: Teater V.
Annonce

På søndag 29. november bliver julen for alvor skudt i gang. Her på Valby Bladet markerer vi selvfølgelig også 1. søndag i advent, og det gør vi i samarbejde med Teater V.

De har nemlig været så søde at sætte to valgfrie billetter på højkant, som man kan vinde i en afstemning, der vil være at finde på vores Facebook-side ValbyLIV de næste fire søndage fra kl. 9.00.

Teater V udtrækker vinderen, og bydelens kulturhjørnesten er da også selv ved at komme godt i julestemning på adressen Porcelænstorvet 4, 2500 København i Spinderiet.

Cirkeline og hendes mussevenner Frederik og Ingolf er nemlig på spil hele julen med forestillingen ‘God Jul Cirkeline’, der kører fra 29. november til 23. december.

Der er desuden tegnekonkurrence for børnene, hvor man kan farvelægge Cirkeline, Frederik og Ingolf og være med i lodtrækningen om fire billetter til ‘Dyrene i Hakkebakkeskoven næste forår.

Hvis man som voksen får fingre i adventbilletterne, kan man eksempelvis tage ind på en rejse tilbage til 70’erne of 80’erne, når Teater V spiller TVIND ”The Musical” fra 2. – 13. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce