Annonce
Sommerliv

Kom til sommer i Folehaven: Kulturen i Folehaven skal på Københavnerkortet

Sommerliv i Folehaven. Foto: Tryghedspartnerskabet Folehaven.
Der foregår en masse spændende sommerferieaktiviteter i Folehaven denne sommer, og de varer ved helt til 12. september.
Annonce

I år byder sommerferien i Folehaven på masser af sjove aktiviteter for alle.

Blandt andet kan børn og unge trylles ind i et eventyrligt rollespil om tirsdagen, eller være med til sommercamp med PLAY om mandagen, onsdagen og torsdagen.

Derudover byder Folehavens Ungeværter på Fredags- og Lørdagschill ved Kulturhytten (på pladsen over for Vigerslev Bibliotek, Kirsebærhaven 23).

Men de gode sommeroplevelser er ikke begrænsede til sjov og ballade – faktisk er der også stor fokus på kulturelle oplevelser.


Programmet er et godt mix af sjove aktiviteter og kunstneriske oplevelser, som skal være med til at sætte kulturen i Folehaven på Københavnerkortet.

Tryghedspartnerskabet Folehaven


I KREA-værksteder i starten af sommerferien blev Folehavens egne kunstværker udforsket – fra Bananmanden og Slangen ved Pladsen over for Vigerslev Bibliotek til Hoppen med diende føl på Butikstorvet i Frugthaven.

Annonce

Kultur på Københavnerkortet

Kulturoplevelserne fortsætter sommerferien igennem og kulminerer ved Folehavefestivalens 30 års jubilæum den 12. september.

Det er den boligsociale helhedsplan SURF Valby, der sammen med en række samarbejdspartnere som PLAY og ZONE2 Børnekultur står for sommersjov-aktiviteterne.

Programmet er et godt mix af sjove aktiviteter og kunstneriske oplevelser, som skal være med til at sætte kulturen i Folehaven på Københavnerkortet.

Midlerne til det fine program kommer blandt andet fra Områdefornyelsen Folehavekvarteret, Knud og Dagny Gad Andreasens Fond, Valby Lokaludvalget og SSP København.

Vil du høre mere om de forskellige aktiviteter i og omkring Folehaven, så meld dig ind i Facebook-gruppen 'Sommersjov 2020'.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Valby

Ældre herrer i nye fodboldstøvler

Venskab

Efter 18 år på herberg fik Ole hjælp til ensomheden med en netværksven: Hvis han ikke hører fra mig, skal han sgu nok ringe

Annonce