Annonce
Byudvikling

Kulbaneparkens fremtid: Lokaludvalget vil have bygget et nyt klubhus

Kulbaneparken har før byggeriet af den nye jernbane været fuld af fodboldaktivitet. Foto: Valby Lokaludvalg
Annonce

Tilbage i 2009 skulle der bygges en ny jernbane i Kulbanekvarteret, hvilket satte en stopper for mange ting i området, heriblandt fodboldaktiviteten. Fodboldklubben, Rikken, var nemlig nødsaget til at tage afsked med klubbens fodboldbaner og det tilhørende klubhus. Rikkens klubhus blev efterfølgende placeret i Valby Idrætspark.

I 2010 blev det dog lovet, at både fodboldbanerne og klubhuset skulle reetableres efter byggeperioden. Nu foreslår Valby Lokaludvalg at lade det gamle klubhus stå i Valby Idrætspark og bygge et nyt et i Kulbaneparken. Forslaget kommer på baggrund af det nye bygningsreglement, der medfører, at det kun vil være marginalt dyrere at bygge et nyt klubhus.

- Grundlæggende så er vores argument jo, at når nu man har lovet, at der skulle reetableres en fodboldbane i parken, når de var færdige med at bygge jernbanen til Ringsted, så skal man også overholde det løfte, man har givet. Og nu er der penge til, at fodboldbanen bliver bygget, parken bliver bygget - og så skal vi også have klubhuset på plads, for det var en del af de oprindelige aftaler, fortæller Michael Fjeldsøe, formand i by- og trafikudvalget, til Valby Bladet.

Han påpeger ydermere klubhusets væsentlighed med henblik på, at fodboldbanerne kan blive brugt til noget nyttigt - hvortil han tilføjer, at hvis løftet skal overholdes, så kan der lige så godt bygges et nyt klubhus til samme pris.

- Jeg synes, det er vigtigt, man lever op til de politiske løfter, man giver, afslutter Michael Fjeldsøe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Valby

Ikke flere indhug i det grønne Valby, tak!

Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Annonce