Annonce
Kultur

Kulturdagene ændrer koncept grundet Covid-19: Valby Langgade spærres ikke af som sædvanligt

Valby Kulturdage. Foto: Valby Lokaludvalg
Annonce

Det er ved at være sidste chance for at tilmelde sit projekt, butik eller komme med sin fede idé til Valby Kulturdage, der i år bliver holdt på en ny måde grundet corona.

- I år bliver kulturdagene anderledes, da vi på grund af Covid-19 ikke spærrer Valby Langgade af.

Sådan skriver Valby Lokaludvalg i en udmelding til valbygenserne.

Årsagen er, at det vil være for svært at holde styr på antallet af besøgende, hvis hele gaden som vanligt blev lukket ned til fordel for kulturdagene.

I stedet vil Valby Kulturdage holdes som en række særskilte begivenheder på pladser, i parker, på grønne områder og i kulturinstitutioner i hele Valby den 4. og 5. september. En stor, fælles oplevelsesweekend for hele Valby!

Annonce

Sidste frist for tilmelding

Hvis du som butiksejer, entertainer eller idé-haj går med et projekt, som du gerne vil have skal være en del af Valby Kulturdage, er det ved at være sidste udkald for tilmelding.

Valby Lokaludvalg skal nemlig have din tilmelding senest 3. august.

De hjælper også gerne med praktiske spørgsmål, (står desuden klar til at assistere med telt og andre praktiske foranstaltninger), så hiv fat i dem på valbylokaludvalg@okf.kk.dk, hvis du vil høre mere, så vi sammen kan skabe de bedste kulturdage.

På deres hjemmeside www.valbylokaludvalg.kk.dk/valby-kulturdage kan du desuden læse meget mere om retningslinjerne samt vilkårene for tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce