Annonce
Valby Kulturdage

Kulturdagene byder på alsang i selskab med Bubber

Trut ses her i aktion ved kulturdagene sidste år. Foto: Kurt Lønstrup
Annonce

Alsang er på mange måder en hyldest til det danske fællesskab og åbner op for, at mennesker kan samles på kryds og tværs. Lyder det som noget for dig? Så har du nu muligheden for netop at deltage i et alsangs-arrangement i selskab med Bubber og Trut Brass Band.

Det talentfulde orkester Trut Brass Band spiller op til sang (under ledelse af dirigent Søren Sørensen), og klassikere som 'Jeg ved en lærkerede' og 'I Danmark er jeg født' kommer på dagsordenen.

Desuden vil der også være fokus på nyere sange som 'Susanne, Birgitte og Hanne' og 'Godmorgen lille land', der hurtigt er blevet meget populære.

Undervejs vil Bubber, på sin egen unikke og finurlige måde, fortælle små anekdoter/historier om sangene, digterne, komponisterne med mere.

Arrangementet afholdes i forbindelse med Valby Kulturdage fredag 4. september kl. 17.30 på Aksel Sandemoses Plads ved Valby Langgade Station. Kom i god tid, da der højst på være 100 personer i alt på pladsen grundet covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Valby

Ældre herrer i nye fodboldstøvler

Venskab

Efter 18 år på herberg fik Ole hjælp til ensomheden med en netværksven: Hvis han ikke hører fra mig, skal han sgu nok ringe

Kronik

Rasmus Nøhr: - I fare for at komme i den kasse der hedder konspirationsteoretiker og sølvpapirshat

Annonce