Annonce
Byliv

Lokal bestseller-forfatter udgiver nyt værk: Første danske bog om sårbarhed

Bestseller-forfatter Ulla Hinge Thomsen fra Valby har udgivet den første danske bog om sårbarhed. Pr-foto
Annonce

Sårbarhed er et emne, der inden for de seneste år har haft et stort internationalt fokus. Tidligere fandtes ingen danske bøger omhandlende emnet - men sagen er en anden i dag.

Ulla Hinge Thomsen, forfatter til bestselleren 'Særligt sensitiv - guide til det gode liv', sætter nemlig fokus på emnet med sin nye bog 'Sårbar', der er den første danske bog om sårbarhed. Bogen bygger på forskning og ekspertviden såvel som interviews og Valby-forfatterens egne oplevelser. Casene, eksperterne og eksemplerne fra forfatterens eget liv er alle danske.

For mange mennesker er ordet 'sårbar' forbundet med negativitet, men bogen forsøger at vende sårbarhed til et liv med større glæde, kærlighed og virkelyst. Ifølge Ulla Hinge Thomsen gør sårbarheden mennesker frie fra den stress, der er forbundet med at skulle fremstå på den rigtige måde. I stedet kommer man i kontakt med, hvem man gerne vil være og kan fokusere på alt det, der gør livet værd at leve.

Den første danske bog om sårbarhed kan købes nu og har et omfang på 200 sider. Ulla Hinge Thomsens nye værk koster 250 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce