Annonce
Byliv

Lokale børnehaver modtager frugtplantager

Silvan er gået sammen med organisationen Plant et Træ, der vil donere frugtplantager til lokale børnehaver. Pr-foto
Annonce

Midt i orkanens øje, hvor covid-19 raserer og mutationer forsøges inddæmmet, spirer der et lille håb, med godt nyt.

Lokale børnehaver modtager nemlig frugtplantager gennem samarbejde med Plant et Træ og Silvan. For i weekenden 27-29 november donerer Silvan hele 5 % af kædens omsætning til landsorganisationen Plant et Træ.

Formålet er nemlig at det hele skal gives tilbage til de byens børn, hvor Silvan hører hjemme; herunder Valby. Derfor skal den, forhåbentlig, vilde weekend så mange frø til byens børn. Silvan har nemlig valgt at erstatte den vilde tilbuds weekend - bedre kendt under navnet 'Black Friday' med en weekend, hvor Silvan giver tilbage til en hjertenær sag.

Det betyder at Black friday er ude og Green Weekend er inde hos Silvan, noget som landsformanden for Plant et træ, Jens Døssing er meget glad for:

-Vi arbejder altid ud fra de tre parametre: træer, børn og læring. Og her føler vi os rigtig godt på bølgelængde med Silvans skab noget-univers, som opfordrer forældre og børn til at lære og skabe projekter sammen. Vi har en formodning om, at samarbejdet vil gå rigtig godt, og at vi vil få plantet mange plantager som resultat heraf, siger Jens Døssing.

Den typiske frugtplantage består typisk af 12 træer og kan bestå af både æble-, pære- og blommetræer, men også mange andre frugttræer. De børnehaver der modtager frugtplantagerne får også en læringspakke, hvor de kan lære mere om træer, fugle og om hvordan frøspredning fungerer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Færre gratis omgange i 2021, tak

Annonce